Desertul special pe care Putin i-l oferă „prietenului chinez: meniul are 7 feluri de mâncare

Desertul special pe care Putin i-l oferă „prietenului chinez: meniul are 7 feluri de mâncare

Liderul de la Beijing va fi răsfățat la cina pregătită de Vladimir Putin. Pe lângă cele șapte feluri de mâncare, înghețata rusească va fi apogeul meniului de zile mari.

Xi Jinping, întâlnire cu Vladimir Putin FOTO Profimedia

O fotografie cu meniul, care cuprinde șapte feluri de mâncare, a fost publicată de jurnalistul Oliver Carroll de la The Economist. Xi Jinping va mânca fructe de mare din Orientul Îndepărtat, clătite rusești cu prepeliță, supă de sturion, somon alb siberian și căprioară în sos de cireșe. La finalul cinei care va avea loc la Palatul Fațetelor va gusta din înghețata rusească.

„Înghețata este întotdeauna pregătită. Lui Xi îi place“, a spus Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Totodată, este pregătit și un program cultural special.

Xi Jinping este primul lider care se întâlneşte cu Vladimir Putin de când Curtea Penală Internaţională a emis, un mandat de arestare pe numele său în legătură cu deportarea copiilor ucraineni în Rusia.

Rusia a relocat mii de copii ucraineni - cel puţin 6.000 - în zonele aflate sub control său în Ucraina, precum şi pe propriul teritoriu, denunţă un raport publicat recent de grupul de cercetare Observatorului conflictelor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante