Despre PORCĂRIA numită UDMR NU scrie NIMENI în România! N-are SRI informații despre aceste lucruri?

O să vă devoalăm astăzi o mare porcărie. Care se petrece o dată la 4 ani, la alegerile locale și parlamentare. Nu scriem pentru că suntem șovini sau pentru că mârâie naționalismul în creierul nostru, n-au legătură cu subiectul. O facem pentru a devoala o manoperă în urma căreia s-ar putea face, odată la 4 ani, arestări pe bandă rulantă în cel puțin 30 de județe! 

Da, județele unde UDMR, prin niște misiți zonali, vinde, pe bani buni, la locale candidați la primărie și consiliile locale, cu reprezentanții de rigoare în secțiile de votare, iar la parlamentare doar reprezentanții în secțiile de votare. Bineînțeles că și la prezidențiale, odată la 5 ani, se întâmplă la fel! 

Cum vă închipuiți că și-a asigurat acum UDMR semnăturile necesare pentru depunerea candidaturilor în județele din Oltenia, de pildă? Cu cine or fi bătut palma misiții, cu PSD? Cu PNL?

SRI a făcut măcar o dată vreo informare despre acest rahat? Pentru că vorbim despre sume de bani destul de importante, dar, mai ales, despre avantaje evidente din punct de vedere electoral!

Vă mai aduceți aminte de scandalul numărării voturilor de la Sectorul1? De la cine or fi fost delegații din secțiile de votare ai UDMR, de la PSD sau de la PNL?

De ce vorbim despre astfel de lucruri? Pentru că ele sunt o mare mizerie! Care influențează tot procesul electoral. Vorbim despre oameni care decid în inclusiv în Birourile Electorale Județene! Uite, ne spune și nouă UDMR cine au fost candidații formațiunii, în ultimii 20 de ani, în județul Teleorman?

Pe înțelesul tuturor

UDMR este partid parlamentar. Automat, toți reprezentanții UDMR au asigurată prezența în secțiile de votare! Dacă a dat, în Teleorman, să zicem, reprezentanții la PSD, atunci în secțiile de votare din județul Teleorman vor fi doi pesediști. Cel puțin doi. În timp ce de la PRM, să zicem, care nu este partid parlamentar, ca să nu spuneți că batem spre USR, reprezentarea în secțiile de votare se va face prin tragere la sorți! Dacă au ghină totală, peremiștii nu vor avea niciun reprezentant în secțiile de votare într-un județ oarecare! Iar partidul parlamentar care și-a asigurat, pe bani, o repetăm, ștampila de la UDMR, va avea doi reprezentanți în fiecare secție! Dar și în BEJ! Păi e cinstit, măi frate?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți