Destinul ca în filme al prințesei Dubaiului. Botezată Cristina și crescută în Europa, viața ei s-a schimbat radical la 16 ani

Destinul ca în filme al prințesei Dubaiului. Botezată Cristina și crescută în Europa, viața ei s-a schimbat radical la 16 ani

Prințesa Mahra este considerată cea mai frumoasă dintre fiicele emirului Mohamed Bin Rashid al Dubaiului. Povestea ei de viața poate fi oricând un scenariu de film. A fost botezată Cristina și a crescut în Europa, în spiritul tradiției creștine, dar la un moment dat destinul i-a pregătit un alt parcurs, scrie protv.ro .

Mahra este rodul iubirii dintre emirul Dubaiului Mohamed Bin Rashid și Zoe Grigorakos, de origine greacă. Ei au avut o căsătorie temporară (nikah al-misyar). Se spune că tânărul moștenitor arab a fost pur și simplu înnebunit de frumusețea grecoaicei. El i-a permis lui Zoe să locuiască în Europa (în Marea Britanie și Grecia), alături de fiica lor. Mahra, care inițial a primit numele Cristina, a mers doar la școala primară în Dubai, după care a plecat la Londra, cu mama ei. Tatăl ei a susținut-o mereu financiar, astfel încât prințesa a urmat cele mai bune școli. Printre altele, ea a practicat echitația.

Abia când a împlinit 16 ani, fata a luat o decizie neașteptată. Nu se știe dacă a fost influențată de tatăl ei, dar cert este că viața ei s-a schimbat foarte mult de când s-a mutat în Dubai. S-a convertit la islam și a luat numele Mahra.

​Interesant este că surorile vitrege ale lui Mahra, dimpotrivă, nu au vrut niciodată să locuiască în Dubai, sub legile musulmane stricte și chiar au încercat să plece din Emiratele Arabe Unite în Europa. Oamenii emirului le-au găsit repede pe amândouă și le-au adus cu forța acasă. A șasea soție a emirului, Haya, a fugit și ea de el, cu doi copii, dar a reușit să rămână în Europa. Femeia s-a stabilit la o moșie din Marea Britanie și a obținut divorțul.

Prințesa Mahra a avut o nuntă ca în povești

​Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Management al Afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. După ce s-a întors în Dubai, ea preluat mai multe sarcini ale familiei. Participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin ținutei tradiționale spectaculoase. Spre deosebire de alte femei din familie, ea are libertatea de a-și alege hainele și de multe ori nu poartă văl.

În iulie 2023, prințesa Mahra s-a căsătorit cu șeicul Mana Al Maktoum. El este membru al dinastiei conducătoare din Dubai și un politician celebru. Averea lor comună se ridică la sute de milioane de dolari.

Mireasa a purtat o rochie de la Ezra Couture, cusută la comandă, și bijuterii cu diamante de la Chopard.

La nuntă a fost prezentă și mama prințesei, Zoe Grigorakosm. Ulterior, mai mulți internauți au comentat imaginile apărute după eveniment. Unii au rămas fascinați de frumusețea mamei, spunând că pare mai degrabă sora lui Mahra.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/
hhshmahra





Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat