Detalii CUTREMURĂTOARE! Un fost MEDICINIST ÎMPUȘCĂ MORTAL doi oameni și se sinucide! Arma ARTIZANALĂ, IGNORATĂ de SRI, DIICOT și Doi ș-un sfert!

Detalii CUTREMURĂTOARE! Un fost MEDICINIST ÎMPUȘCĂ MORTAL doi oameni și se sinucide! Arma ARTIZANALĂ, IGNORATĂ de SRI, DIICOT și Doi ș-un sfert!

Oameni buni, cum a fost posibil ca sub ochii vigilenți ai DIICOT, DIPI și SRI să se întâmple așa ceva, la doar câțiva kilometri de Craiova, unul dintre cele mai mari orașe ale României? Împușcături la Palilula. Trei morți și doi răniți. Incident banal, cu final sângeros. Patru oameni au fost împuşcaţi, în plină stradă, la câţiva kilometri de Craiova. Doi au murit pe loc, iar ceilalţi au ajuns la spital în stare gravă. Cel care a tras s-a sinucis imediat după. Bărbatul a fost deranjat că i s-a cerut să-şi mute maşina din faţa unei porţi. Vecinii spun despre el că şi-a confecţionat singur arma şi că avea acasă un adevărat arsenal. Așa titrează și transmite știrea  Digi24.ro .

Dar și toată presa! Ca pe un accident de căruță produs de un cal nărăvaș! Undeva, la Bucovăț, în Dolj! Frate, în ce țară cu ziariști cretini trăim? Incident banal când vorbim despre un întreg arsenal cu armament artizanal funcțional? Au uitat, subit, toți, că anul trecut, pe 1 decembrie, DIICOT a raportat prinderea unui terorist ungur care confecționa bombe artizanale din petarde de sărbători?

Vineri, pe 2 decembrie 2016, aflăm că unul din Timișoara, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara, absolvent de Medicină ca și prietena la care se afla, a folosit un pistol artizanal care provenea, conform declarațiilor martorilor de la fața locului, dintr-un adevărat arsenal aflat în beciul casei din satul Palilula, comuna Bucovăț, județul Dolj! 

"S-a comportat ca un criminal în serie. A avut o altercaţie minoră cu cei doi bărbaţi pe care i-a omorât şi a ieşit pe drum şi a tras după mai multă lume. Nu prea avea contact cu vecinii şi nici noi nu aveam idee dacă locuia aici sau era doar în vizită. A fost plecat cu concubina sa în Germania, iar acum o lună bunica fetei a venit la Primărie să le facă acte pe casă. Ştim că şi tânăra suferă de depresie. Din câte am aflat, în subsolul casei s-a descoperit un atelier de făcut arme artizanale. Suntem şocaţi. Bărbatul care a decedat la spital era prietenul meu", a declarat, pentru News.ro , primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Cum a fost posibil ca unul să transforme beciul locuinței prietenei într-un atelier de confecționat arme artizanale, pe care să le și folosească, și DIICOT, DIPI și SRI să nu ridice un deget?
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...