Detalii din ancheta FBI despre motivul divorţului Jolie-Pitt: alcool, abuzuri şi violenţă

Detalii din ancheta FBI despre motivul divorţului Jolie-Pitt: alcool, abuzuri şi violenţă

După ani întregi în care nu au existat detalii privind evenimentul, o anchetă FBI scoate la iveală amănunte care nu îi fac deloc cinste cunoscutului actor.

Conform anchetei, Brad Pitt a vărsat bere pe soţia sa, a scuturat-o de umeri şi a ţipat către ea că este răspunzătoare de distrugerea familiei pe care o au împreună. Toate acestea, în văzul copiilor. Maddox, fiul cel mare al cuplului, a fost la rândul său jignit pentru că actorul i-a spus, pe un ton dispreţuitor că arată precum „un nenorocit de copil columbian". La câteva zile de la acest incident uluitor, Angelia a decis să divorţeze de Brad Pitt.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Priviți, Rusia aduce noi sute de tancuri în Ucraina! / Nu ziceau toți că a ajuns pe fundul sacului?