Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Detalii în Monitorul Oficial despre omul care l-a înlocuit pe Ioan Bendei în conducerea RCS&RDS: Cu cât este plătit și când îi expiră mandatul

Dan Ioniță (40 de ani), co-director financiar al RCS&RDS, a fost ales, în data de 11 martie, administrator, membru neexecutiv în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al companiei pentru o durată care va expira la data de 4 mai 2019, se arată într-o hotărâre a acționarilor RCS&RDS, publicată miercuri în Monitorul Oficial. Ioniță fusese numit interimar în această poziție, în data de 5 februarie, când compania a anunțat demisia lui Ioan Bendei.

„- Se constată rămânerea rămânerea unui loc vacant în Consiliul de administrație ca urmare a demisiei unui administrator;
- Se alege în funcția de administrator, membru neexecutiv al Consiliului de administrație, pentru o perioadă care va expira la data de 04.05.2019, domnul Dan Ioniță (..)
- Se aprobă fixarea unei remunerații nete lunare de 20.000 lei pentru domnul Dan Ioniță, membru neexecutiv al Consiliului de administrație. (..)", se arată în decizia AGA a RCS&RDS din data de 11 martie 2019, care a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Grupul DIGI a anunțat în data de 12 martie 2019 că Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) RCS&RDS a confirmat luni, 11 martie, numirea lui Dan Ioniță (40 de ani), co-director financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al companiei. Dan Ioniță fusese numit interimar în această poziție, în data de 5 februarie, când compania a anunțat demisia lui Ioan Bendei.

Demisia lui Ioan Bendei, vicepreședinte și administrator al RCS&RDS, a venit în contextul în care acesta a fost condamnat în primă instanță, în luna ianuarie 2019, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor de televizare.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 HOPA! Arafat, aproape să fie luat de ambulanța penală. Nou dosar la DNA

3 „Bă românule, ce suflet ai să filmezi suferinţa a doi copii care se zbat să trăiască?” Da, oameni buni, s-a în…

4 O să aveți un șoc! Amănunte incredibile despre cele 4 Chine și complicitatea murdară a liderilor occidentali

5 Mafia PSD / Dăncilă i-a prelungit, la excepțional, fratelui țiitoarei lui Dragnea, mandatul de la Bruxelles. Ce …

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze