Detalii în Monitorul Oficial despre omul care l-a înlocuit pe Ioan Bendei în conducerea RCS&RDS: Cu cât este plătit și când îi expiră mandatul

Dan Ioniță (40 de ani), co-director financiar al RCS&RDS, a fost ales, în data de 11 martie, administrator, membru neexecutiv în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al companiei pentru o durată care va expira la data de 4 mai 2019, se arată într-o hotărâre a acționarilor RCS&RDS, publicată miercuri în Monitorul Oficial. Ioniță fusese numit interimar în această poziție, în data de 5 februarie, când compania a anunțat demisia lui Ioan Bendei.

„- Se constată rămânerea rămânerea unui loc vacant în Consiliul de administrație ca urmare a demisiei unui administrator;
- Se alege în funcția de administrator, membru neexecutiv al Consiliului de administrație, pentru o perioadă care va expira la data de 04.05.2019, domnul Dan Ioniță (..)
- Se aprobă fixarea unei remunerații nete lunare de 20.000 lei pentru domnul Dan Ioniță, membru neexecutiv al Consiliului de administrație. (..)", se arată în decizia AGA a RCS&RDS din data de 11 martie 2019, care a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Grupul DIGI a anunțat în data de 12 martie 2019 că Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) RCS&RDS a confirmat luni, 11 martie, numirea lui Dan Ioniță (40 de ani), co-director financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al companiei. Dan Ioniță fusese numit interimar în această poziție, în data de 5 februarie, când compania a anunțat demisia lui Ioan Bendei.

Demisia lui Ioan Bendei, vicepreședinte și administrator al RCS&RDS, a venit în contextul în care acesta a fost condamnat în primă instanță, în luna ianuarie 2019, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor de televizare.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sin…

2 ALERTĂ / Parchetul General anchetează felul în care mii de ruși și ucraineni au devenit cetățeni români fără să …

3 CULISELE alegerii procurorilor din fruntea marilor parchete

4 Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nici…

5 Care sunt simptomele coronavirusului din China? Seamănă foarte mult cu gripa, iar medicii spun că, dacă vor ex…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios