Detalii incredibile din scandalul Șoșoacă/Soțul acesteia ar fi mușcat pe unul din jurnaliștii italieni veniți la interviu, după ce lovise și un polițist

Detalii incredibile din scandalul Șoșoacă/Soțul acesteia ar fi mușcat pe unul din jurnaliștii italieni veniți la interviu, după ce lovise și un polițist

Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă, este urmărit penal pentru că ar fi lovit un polițist, potrivit comunicatului Parchetului Sector 3 din București. ”La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenția organelor de poliție la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliție au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenții de poliție, respectiv l-a împins, inzbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliție, cauzându-i suferințe fizice”, se arată în comunicat.

Potrivit informațiilor G4Media , soțul lui Șoșoacă l-ar fi mușcat de mână pe unul din jurnaliști după ce s-a îmbrâncit cu polițistul.

Articol inițial: Procurorii de la Parchetul Sectorului 1 l-au pus sub control judiciar timp de 60 de zile pe Dumitru Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei ex-AUR Diana Șoșoacă, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Acesta e suspectat de procurori că ar fi lovit membrii unei echipe de ziariști de la postul italian Rai Uno care venise la cabinetul de avocat al lui Șoșoacă pentru un interviu.

Șoșoacă a respins acuzațiile aduse soțului său și a susținut că ziariștii italieni ar fi agresat-o. La finalul audierilor soțului său, ea a acuzat mare parte a presei că ar fi parte a unei conspirații împotriva sa. Ea a urlat ore întregi la ziariști, susținută de câteva persoane.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…