Detalii șocante despre violul comandat de o copilă de 13 ani. Fata abuzată a fost forţată să-i facă sex oral agresoarei în vârstă de 16 ani

Detalii șocante despre violul comandat de o copilă de 13 ani. Fata abuzată a fost forţată să-i facă sex oral agresoarei în vârstă de 16 ani

Magistraţii Judecătoriei Zalău au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionuţ F. (19 ani) şi a Mihaelei V. (16 ani) care, în seara zilei de 25 septembrie, au atacat brutal şi au violat o fată de 16 ani, în Zalău, relatează Adevărul.

Între timp, alte detalii şocante au ieşit la iveală. Surse din cadrul anchetei susţin că atât cei trei agresori - cei doi arestaţi, precum şi minora de 13 ani care a generat şi coordonat atacul brutal, cât şi victima erau drogaţi cu prenadez la momentul faptei.

Anchetatorii susţin că adolescenta agresată a fost violată nu doar de tânărul de 19 ani, ci şi de fata de 16 ani, aceasta obligând-o să întreţină cu ea relaţii sexuale orale. Agresiunea a avut loc miercuri, 25 septembrie, în jurul orei 21.00, pe un teren viran situat în apropierea unui hipermarket din municipiul Zalău (foto jos-n.n.), când o adolescentă de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie de trei tineri şi apoi violată, din dorinţa de răzbunare a unei fetiţe de doar 13 ani.

Potrivit procurorilor, deranjată de faptul că adolescenta i-ar fi furat iubitul, copila de 13 ani a apelat la nişte prieteni pentru a-i aplica acesteia o corecţie fizică. Împreună cu un tânăr de 19 ani şi cu o fată de 16 ani, au forţat-o pe victimă să se dezbrace şi au pus-o la pământ sub o ploaie de pumni, palme şi picioare, au violat-o, după care agresorii au obligat-o pe copilă să plece acasă dezbrăcată.

Pe drum, s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie, care a dus-o la spital. Agresorii au fost identificaţi în scurt timp.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție