Detaliul EXPLOZIV care arată că la Hexi Pharma e GROASĂ RĂU! Suntem PROSTIȚI în față!

Percheziţii în această dimineaţă în cazul Hexi Pharma. O știre aparent banală. Poliţiştii de la direcţia economică au descins la toate punctele de lucru ale societăţii. Sunt căutate acte contabile care pot servi drept probe în anchetă. 

Poliţiştii au descins simultan la trei sedii sociale ale Hexi Pharma din Bucureşti şi din ţară. Vizat a fost şi un depozit al societăţii, aflat la marginea Bucureştiului. Aici se consumă amănuntul care, vedem, până la această oră, scapă tuturor. Și care arată, oameni buni, că la această firmă-paravan e groasă rău. Și că nu avem de-a face cu niște amărâți care au uns în stânga și-n dreapta pentru a-și crește afacerea ci cu o manoperă protejată și de alte forțe. La acest depozit, ce să vezi, a fost prezentă, ce noroc chior, o singură echipă de filmare, de la o singură televiziune. Și, ce să vezi, taman Digi24. „Copilașii” SRI. Însă curiozitățile nu se opresc aici! Oamenii legii veniți la fața locului NU AVEAU MANDAT DE PERCHEZIȚIE! Atunci cum se explică faptul că odată ajunși la fața locului n-au intrat în incintă și au început să dea telefoane, să vină „cineva” să le deschidă depozitul? Și, ce să vezi! La acel depozit a venit acel „cineva”! Care era, minune, chiar PATRONUL Hexi Pharma, Dan Condrea, în persoană! Nu-i așa că e interesant? Dacă n-ar fi jegos de tragic că de două săptămâni suntem prostiți în față cu tot felul de tertipuri pentru a-și PUTEA ȘTERGE ĂȘTIA URMELE! Mai jos, în filmarea făcută de Digi24 veți vedea în clar că omul habar n-avea care este cheia de la intrarea în depozit! Și că e clar că în firmă s-a introdus OMERTA! Ce o fi fost în acel depozit atât de periculos pentru Hexi Pharma dacă patronul a preluat cheile?

Poliţiştii de la departamentul economic au așteptat în fața societății până când au contactat un reprezentant al societății să le permită accesul în interior. Cel care a venit la depozit a fost chiar patronul Hexi Pharma. Întrebat dacă nu dorește să facă declarații, patronul societății a spus că „acum, nu”. 

Mai mult, poliţiştii au mai avut de aşteptat minute bune până când patronul societăţii a găsit şi cheile potrivite pentru a deschide uşa. Iar când în sfârşit a reuşit reuşit să descuie, sistemul de alarmă i-a jucat feste.

Ţinta percheziţiilor economice au fost actele şi contractele companiei Hexi Pharma cu spitalele din ţară descoperite cu probleme: 50 la număr. Acelaşi fel de documente vor fi ridicate şi din unităţile spitaliceşti care au contracte cu firma acuzată că ar fi comercializat dezinfectanţi diluaţi.  

Scandalul dezinfectanților diluați

Cătălin Tolontan și Gazeta Sporturilor au publicat începând cu 25 aprilie o serie de investigații privind diluarea intenționată a dezinfectanților din spitale. 

În centrul investigațiilor este firma Hexi Pharma, producător de substanțe dezinfectante și lider de piață, care a livrat produse inclusiv pentru Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică (Spitalul de Arși), unde au fost internate mai multe victime ale tragediei de la Colectiv și care au murit din cauza infecțiilor intraspitalicești. 

Compania a negat acuzațiile și a spus că nu au livrat dezinfectante Spitalului de Arși. 

După această precizara a companiei Hexi Pharma, Inițiativa România a publicat lista contractelor Hexi Pharma pe  și a arătat că „în 2015, compania Hexi Pharma a avut 20 de contracte cu Spitalul de Arși cu o valoare totală de 26.150,7 de euro. Contractele au fost obținute prin încredințare directă, nu prin licitație”. 

De asemenea, Rise Project a dezvăluit că prețul dezinfectantelor din spitale era umflat de 10 ori, adică compania ar fi cumpărat din Germania, printr-un offshore al patronului, substanţele şi le-ar fi revândut în România de 10 ori mai scump. 

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

5 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…