Dezvăluire EXPLOZIVĂ despre româno-elvețianul din dosarul șefei AEP! De ce TREMURĂ niște PESEDIȘTI?

Dezvăluire EXPLOZIVĂ despre româno-elvețianul din dosarul șefei AEP! De ce TREMURĂ niște PESEDIȘTI?

Dezvăluire explozivă! Surse concordante au dezvăluit pentru ziarul Curentul  că denunțătorul Anei Maria Pătru care ar fi cumpărat audiența la ministrul Economiei Ion Ariton cu 50.000 de Euro este Mihai Dan Cernăianu, administratorul începând cu 1999 a Remat Group Management S.R.L. București și cel care asigură din 1998 conducerea executivă a METANEF Holdings AG din Zug Elveția.

Dacă ministerul Economiei ar fi fost condus de vreo vedetă: Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi am fi crezut că omul, fascinat de renumele lor ar fi plătit excentrica întâlnire cu 50.000 de Euro. Așa nu putem decât să observăm că deși s-a dus în audiență în 2011, firma REMAT a primit de la Agenția de Resurse Minerale, aflată în coordonarea ministerul Economiei, abia în 2014, în mandatul psd-istului Constantin Niță licenţele de concesiune pentru explorare nr. 17.329 și 17.330/2014 privind resursele de minereu de titan şi zirconiu din perimetrele Cleşneşti și Glogova, judeţul Gorj și licenţa de concesiune 17.060/2014 privind explorarea resurselor de minereu polimetalic şi minereu de molibden din perimetrul Nucet Est, judeţul Bihor.

Să se fi enervat Cernăianu că a plătit 50.000 de Euro Anei Maria Pătru doar pentru a-l vedea în carne și oase pe Ion Ariton și a denunțat-o, el scăpând de pedeapsă conform Codului Penal sau folosește denunțul pentru un „19”, celebrul articol care îți permite reducerea limitelor de pedeapsă într-o altă cauză penală?

Oare tremură Constantin Niță, recent denunțat de Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI pentru o șpagă din 2013 și când aude numele Mihai Cernăianu? Mai ales că Urdăreanu și Cernăianu colaborează prin intermediul companiei Novensys la care Metanef deține 49% alături de asociatul lui Urdăreanu la implementarea sistemului informatic de monitorizare, gestiune și control al rovignietei. Sau poate tremură alții?



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...