Dezvăluire INCENDIARĂ despre securistul „Dragnea”! Amănunte ȘOCANTE despre ce se întâmplă la VÂRFUL PSD!

Dezvăluire INCENDIARĂ despre securistul „Dragnea”! Amănunte ȘOCANTE despre ce se întâmplă la VÂRFUL PSD!

Dezvăluire incredibilă despre comportamentul de securist al lui Dragnea făcută de jurnalistul Dan Tăpălagă pe Facebook! El povestește o întâmplare care spune cam care este atmosfera acum la vârful PSD.

Ce a scris Tapalagă:

„El, Supremul, vrea sa stie tot

Intr-un restaurant din Cotroceni a avut loc, la inceputul saptamanii, o scena relevanta pentru atmosfera in care se va desfasura Congresul PSD de sambata. Scena, relatata de mai multe surse din partid, i-a lasat cu gura cascata pe toti mesenii adunati sa-l sarbatoreasca pe Mihai Tudose. Pe data se 6 martie, fostul premier a implinit 51 de ani. Petreceau linistiti in restaurantul stadion cand pe usa a navalit Liviu Dragnea de mana cu secretarul general Marian Neacsu.

Nu-l invitase nimeni, dar ochii si urechile liderului PSD au identificat mica adunare, au mirosit un potential complot si l-au alertat pe marele lider. Dragnea s-a prezentat in persoana, s-a foit putin printre ei cat sa le strice tuturor cheful iar dupa ce a plecat i-a sunat pe rand sa-i intrebe de ce s-au dus acolo si ce puneau la cale.

Din toate relatarile pesedistilor, inteleg ca nu este un caz singular. S-au trezit si altii abordati prin telefon la cateva minute dupa ce s-au intalnit cu rivalii sau criticii liderului PSD. Dragnea dorea in acest fel sa le arate ca stie tot ce misca in partid. Iar aici se naste o mica intrebare.

Chiar asa, de unde stie? Cine-i informeaza pe liderul PSD ce fac in fiecare clipa adversarii sai, cu cine se intalnesc, la ce restaurante se strang si ce discuta? Cine vegheaza ca nu cumva partidul sa comploteze impotriva marelui lider? Cine-i satisface obsesia controlului total?

Pe altii inteleg ca i-a amenintat subtil cu dosare, cu dezvaluiri sau le-a sugerat discret ca ar putea avea necazuri. Nemultumitilor de modul cum se desfasoara alegerilor le-a transmis public o amenintare destul de clara: “Nu stiu cat de bine le face acest scandal”.

Oricum am privi lucrurile, avem de-a face cu acte sinistre de politie politica. Aici se ajunge cand pui in miscare institutii ale statului pentru rezolvarea unor probleme de partid. Daca asa procedeaza acum, cand in afara de serviciul secret al ministerului de interne nu controleaza nimic in mod direct, cum va actiona daca va pune mana pe toata puterea?

Cum se va comporta Dragnea daca va reusi sa-si subordoneze justitia, parchetele, serviciile secrete? Si asa, liderul PSD exercita puterea ca un dictator sadea, in mod abuziv si prin intermediul unor oameni de paie, slabi si incompetenti, dar dispusi sa execute orice pentru a-si pastra functiile in care altfel n-ar fi visat sa ajunga vreodata.

Oricum controleaza Guvernul, Parlamentul si Partidul fara gram de opozitie interna cum nimeni n-a reusit inaintea lui, nici Nastase, nici Ponta, nici Basescu sau altcineva. Dragnea a concentrat cea mai multa putere in mainile lui dupa Ceausescu si, la fel ca fostul dictator, este disperat dupa legitimitatea externa.

A pus-o de data asta pe Ana Birchall sa-i aranjeze cu orice pret o vizita in Statele Unite, sperand ca puternicii lumii il vor recunoaste in cele din urma drept partener de dialog din moment ce toata puterea se afla acum la el. Aproape toata puterea. Va mai trece poate ceva timp pana cand o va pierde, dar sfarsitul celor ca el n-a fost niciodata cu happy end. Nu-mi amintesc de nici un caz fericit in istorie.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”