Dezvăluiri care vor CUTREMURA România! Dorin Cocoș a devenit MARTOR PROTEJAT al DNA!

DNA pregătește lovituri care vor cutremura România. Dorin Cocoș a acceptat să spună tot și a devenit martor protejat al DNA. Multe dintre dosarele despre care s-a spus, din partea Propagandei, că sunt politice vor fi extinse cu acuzații noi. Mai mult, o întreagă rețea de corupție din SRI va fi devoalată. 

Apropo de SRI. Jurnalista Sorina Matei a scris marți pe Blogul său, Sorinamatei.ro, că  Ghiţă încercase “să rupă filajul” de mai multe ori. Ultima dată se pare că o făcuse chiar înainte să ajungă la vila de protocol a SRI, în seara zilei de 19 decembrie 2016. Pe strada Moliere, zonă cu străduţe înguste şi cu sensuri unice, pe colţ şi foarte aproape chiar de vila de protocol a SRI, K2. Ghiţă încercase “să rupă filajul” şi să lase impresia ofiţerilor DOS că s-a oprit acasă la fratele său, Alexandru Ghiţă, care locuieşte pe str. Moliere, şi ar fi rămas acolo, intrând direct în garajul subteran al complexului rezidenţial astfel încât maşina lui Ghiţă să nu mai poată fi văzută de DOS. Numai că Sebastian Ghiţă nu se oprise la complexul în care stă fratele său şi a continuat drumul, şoferul lui Ghiţă, Radu Tronaru, virând dreapta şi intrând imediat în vila SRI, K2. În discuţiile cu cei prezenţi la K2 Ghiţă şi-ar fi lăudat şoferul despre care spunea că este foarte performant încât poate rupe oricând filajul dispus de DNA Ploieşti, iar surse participante la întâlnire susţin că Ghiţă ar fi avut aceste discuţii despre cum “rupe filajul” nu numai cu câţiva membri ai comisiei parlamentare a SRI ci şi cu conducerea SRI, care a aflat chiar de la Sebastian Ghiţă că acesta rupe filajul, punând în dificultate măsurile operative dispuse de DNA Ploieşti şi implicit urmărirea penală, fiind în acel moment sub măsura preventivă a controlului judiciar pe cauţiune menţinută de ÎCCJ .

Vila K2 din cartierul Primăverii unde Sebastian Ghiță ar fi fost văzut pentru ultima dată la cheful SRI este utilată cu tehnică de supraveghere sofisticată. Practic este o unitate de grad zero: nimeni nu putea intra sau ieși de acolo fără a fi înregistrat.

Dacă cineva ar avea curiozitatea să verifice înregistrările video de la K2 va afla răspunsul. Dar nimeni nu vrea… Așa cum n-a vrut nici să verifice, în acea noapte, imediat, dacă Ghiță a ajuns acasă....

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există