Dezvăluiri din viața lui Ronnie O'Sullivan/După 18 ani după gratii, tatăl său se răsfață în brațele iubitei de 35 de ani

Dezvăluiri din viața lui Ronnie O'Sullivan/După 18 ani după gratii, tatăl său se răsfață în brațele iubitei de 35 de ani

Chiar dacă a scris istorie în snooker, Ronnie O'Sullivan, 47 de ani, nu a avut o viață ușoară. Marele campion a fost nevoit să accepte trecutul controversat al părinților săi, scrie stirileprotv.ro .

Bătrânul O'Sullivan nu s-a oprit însă aici. În 1992, el a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce l-a ucis pe Bruce Bryan, șoferul celebrului gangster Charlie Kray.

Ronnie O'Sullivan Sr. l-a înjunghiat pe Bryan într-un club de noapte din cartierul Chelsea. Din acest motiv, el a stat 18 ani după gratii. În cele din urmă, tatăl celebrului jucător de snooker a fost eliberat în 2010.

Așa arată tatăl lui Ronnie O'Sullivan. Foto: Twitter / @ronnieo1954

Acum, în vârstă de 68 de ani, Ronnie O'Sullivan Sr. duce o viață liniștită, într-o rulotă, alături de o șatenă focoasă, care are aproape jumătate din vârsta lui.

Tatăl lui Ronnie O'Sullivan, alături de tânăra sa iubită. Foto: Facebook / Tiffany Kushner

Tiffany Kusher, în vârstă de 35 de ani, este obsedată de fitness. Ea a fondat brandul de superalimente Chaga Life.

Tiffany Kusher, iubita lui Ronnie O'Sullivan Sr. Foto: Facebook / Tiffany Kushner

Viața tumultoasă a tatălui său nu avea cum să nu îl afecteze pe Ronnie O'Sullivan. "Racheta" avea doar 16 ani atunci când părintele său a fost arestat.

El a fost nevoit să preia afacerile familiei după ce mama sa, Maria, a fost și ea condamnată la un an de închisoare pentru evaziune fiscală, în anii '90.

"Din 1995 până în 2000, am câștigat câteva turnee, dar nu am fost niciodată atât de consecvent pe cât ar fi trebuit să fiu. Mi-am pierdut probabil cinci ani din carieră", a declarat O'Sullivan, în exclusivitate pentru Daily Star, în 2020.

"Când a plecat (n.r. - se referă la tatăl său), mi-a luat un an până am acceptat că nu va mai fi prin preajmă. Cred că aș fi câștigat Campionatele Mondiale mult mai devreme și aș fi triumfat în multe alte turnee.

Absolut, 100% ar fi fost diferit. Dar a fost ceea ce a fost. A fost greu pentru mine, dar și pentru el. Lucrurile ar fi putut fi mult mai bune", a mai spus legendarul jucător de snooker.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...