Dezvăluiri EXPLOZIVE despre SCHELETELE nedezgropate din DULAPUL lui Dragnea, PĂCĂLICIUL SISTEMULUI!

Dezvăluiri EXPLOZIVE despre SCHELETELE nedezgropate din DULAPUL lui Dragnea, PĂCĂLICIUL SISTEMULUI!

Întrebări explozive despre dosarele/dovezile cu care SISTEMUL îl pilotează pe Liviu Dragnea făcând din el un păcălici puse de Dan Tăpălagă în HotNews!  „Nu stiu cu ce-l piloteaza sistemul, dar pot sa vad ca Dragnea nu se comporta deloc ca un om liber. Dreptate pana la capat ar insemna, in cazul liderului PSD, eliberarea de tot trecutul. Ar fi util sa stim cu totii, de pilda, daca in afara de al doilea dosar, in care e acuzat de angajari abuzive, liderul PSD are altele mai grele. Daca averea din Brazilia e mit sau adevar, daca are vreo legatura de afaceri cu fostul patron Regiotrans, gasit spanzurat anul trecut in toaleta unui avion care zbura spre Costa Rica si daca vacantele in America de Sud ascund si altele sau reprezinta simple distractii de burlaci tomnateci.”, scrie Tăpălagă.

„Cand l-am auzit spunand ca dupa alegeri vrea dreptate pana la capat, mi-am amintit de toate povestile despre scheletele nedezgropate din dulapul liderului PSD. De inteles, cumva, reactia scurta, dar foarte expresiva a presedintelui Klaus Iohannis care, intrebat cum comenteaza declaratiile lui Dragnea referitoare la o posibila frauda electorala, a raspuns zambind ironic: Chiar el? Nu vreau sa cred ca toate acestea (repet, daca ele exista) sunt conservate cu grija pentru ca Dragnea sa poata fi santajat, manevrat din umbra si distribuit in roluri tot mai penibile. Nu cred ca liderul PSD spera, in mod realist, ca-si poate negocia libertatea. Dreptate pana la capat, remember?”, acuză, din nou, Tăpălagă.

Dezvăluirile lui Tăpălagă se leagă de multe momente aproape halucinante din istoria recentă a trio-ului Dragnea-Ponta-PSD. Vă mai aduceți aminte că Dragnea, după ce a fost condamnat a demisionat imediat din funcția de ministru anunțând că iese și din conducerea PSD? S-a răzgândit brusc. Cum, halucinant de brusc a venit și demisia, pe Facebook, a celuilalt penal, Victor Ponta. Lumea a uitat, dar imbecilul de Ponta a demisionat ca lașul, pe Facebook, din fruntea partidului care mai are nici trei săptămâni și, conform sondajelor, va prelua guvernarea României. La fel de halucinantă a fost și preluarea PSD de către Dragnea, răzgândit peste noapte să devină liderul partidului. Adăugați la asta faptul că Ponta, în noaptea demisiei din fruntea Guvernului, era împreună cu Ghiță și nu cu liderul partidului care asigura Guvernarea, cu Dragnea, adică. 

Oameni buni, dacă PSD va câștiga alegerile, cine va conduce de fapt România?


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”