Dezvăluiri fără perdea despre profesoara de sex oral a PSD și despre fuga lui Gâdea cu pătura în cap, de la amantă

Dezvăluiri fără perdea despre profesoara de sex oral a PSD și despre fuga lui Gâdea cu pătura în cap, de la amantă

Dezvăluiri fără perdea despre profesoara de sex oral a PSD și despre fuga lui Gâdea cu pătura în cap, de la amantă.

„Am vazut ca Babei Vanga pe numele sau de scena Dana Budeanu ,a inceput sa i placa la TV !
Dupa ce a fost invitata ,,spalatorului de cadavre” Mihai Gadea( despre care veti afla in Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” cum a fugit cu patura in cap de la amanta de frica unor paparazzi ),iata ca ieri 14 septembrie a fost invitata si de tonomatul Victor Ciutacu (caruia in Volumul II ii voi reaminti cum lua bani in prezenta mea de la smecherul Dragos Dobrescu la Monaco pe terasa localului ,,Rose des Vents ” pentru a si face shoppingul de vacanta in principatul monegasc) !
Amanta Ciocirlanului de la SRI nu mai stie ce sa faca de disperare sa o ajute pe ,,Vulpita ” de la Voluntari si se tot da in stamba cu dezvaluirile ei de ,,2 lei ” in care ne ameninta mereu ca zice ea ,ca stie ea dar de fapt joaca mereu la cacealma ,nezicand de fapt nimic !
Ea care mai nou se bate cu pumnul in piept ca e ,,Baiat” si nu da ,,din casa ” si tot face aluzie la tradatorii care vorbesc si spun ceea ce nu ar trebui spus de pe la mese …
Ti aduc aminte ca acum vreo 3-4 ani impreuna cu prietena ta Mihaela Radulescu incepuserati pe facebook un ,,serial de dat din casa ” despre combinatiile penale ale unor smecheri din Grupul de la Monaco ! Atunci nu mai erai ,,Baiat ” ???
Dupa o ,,negociere intensa ” ,ai sters imediat tot ce incepusei sa spui de la mesele la care participasei ! Nu ne zici si noua fraierilor care a fost ,,pretul ” pentru care te ai,, vandut “smecherilor din Grupul de la Monaco ???
Mai Baiatule ….

Inteleg ca dupa ce ,,te am rupt pe genunchi” cu dezvaluirile pe care le am facut despre tine , observ totusi ca ai facut si un lucru bun si ai citit din scoarta in scoarta Volumul I ,,Spovedania lui Rizea ” , cineva trimitandu mi ca dovada chiar postarea ta de acum 2-3 zile de pe instagram cu ,,Melania Dragostea Mea ” !
Sper ca si Volumul II ( unde vom vorbi si de cinele pregatite de tine in vila de langa hotelul Howard Johnson pentru un cuplu celebru de politicieni pe vremea cand erai maritata ) sa ti trezeasca la fel de tare interesul , mai ales ca va fi si cu poze ,si cu inregistrari ,asa cum iti place tie …mai Baiatule !” SURSA: spovedanialuirizea.com /Cristian Rizea


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!