Dezvăluiri ȘOCANTE făcute de șeful Corpului de Control! Sume URIAȘE cheltuite pe confortul șefilor și șefuților!

Dezvăluiri ȘOCANTE făcute de șeful Corpului de Control! Sume URIAȘE cheltuite pe confortul șefilor și șefuților!

Dezvăluiri șocante făcute de un oficial al statului la Digi24! Se cheltuiesc sume de ordinul milioanelor de euro pe zi cu transportul șefilor și șefuților statului! Sute de mii de directori, şefi de birouri, de departamente şi servicii din toate instituţiile publice ale statului au dreptul, şi în multe cazuri, şi beneficiază de maşină de serviciu, a declarat Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al premierului, la emisiunea „În faţa ta". În prezent, se desfăşoară un amplu control la Sucursala transporturi auto a RA-APPS, după ce Guvernul a descoperit că se cheltuiesc sume uriașe din buget pentru a plăti maşinile de serviciu ale demnitarilor. Peste 100 de euro pe zi, pentru fiecare maşină în parte, a dezvăluit şeful Corpului de Control al Premierului. 

„Demnitarii au autoturisme de serviciu pe care le pune la dispoziție RA-APPS contra unui preț lunar. iar premierul a văzut la un moment dat prețul pe care Guvernul îl plătea pe zi pentru mașină plus sofer către RA-APPS, un preț foarte mare undeva la peste 100 euro pe zi. Este o cifră la fel de greu de estimat în acest moment (numărul șoferilor n.red).

Gândiți-vă ca parcul administrației publice este mult mai numeros decât era acum 10-15 ani pentru că există o creștere a personalului, există entități noi create, cuprinde zeci sau sute de mii de persoane care pot fi îndreptățite la o mașină de serviciu. Vorbim de șefi de instituții, directori. Sunt administrații în care coboară acest drept chiar și la nivele mai jos și atunci dacă luăm numărul de persoane care ar putea fi îndreptățite sau se cred putem vorbi de sute de mii de autoturisme”, a spus Valentin Mircea, șeful Corpului de Control al Premierului.Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea