DEZVĂLUIRI/Aproape TOȚI CONSILIERII Penalului erau MASONI! Amănunte ȘOCANTE!

DEZVĂLUIRI/Aproape TOȚI CONSILIERII Penalului erau MASONI! Amănunte ȘOCANTE!

Omul de afaceri Florin Ghiulbenghian, fost mason, a afirmat, duminică la Antena3, că în structurile de putere există ''extrem de mulți" masoni. El a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. Potrivit lui Florin Ghiulbenghian, peste 80% dintre consilierii lui Victor Ponta erau masoni.

"Sunt 17.000 de membri în acest moment relativ activi în Marea Lojă Națională a României și aproape 10.000 de membri care au trecut și au părăsit MLNR-ul'', a spus Ghiulbenghian.  

Printre exemplele enumerate de către Florin Ghiulbenghian se numără: Sorin Blejnar, Daniel Moldoveanu, Răzvan Murgeanu, Viorel Dosaru.

Ceea ce n-a spus însă Florin Ghiulbenghian la Antena3, dar a spus în denunțurile de la DNA, este faptul că unul dintre cei mai influenți masoni din Europa, Bartolomeu Săvoiu, cercetat de DNA în dosarul lui Toni Greblă, a fost făcut general de fostul președinte Traian Băsescu. Mai mult, Săvoiu este nașul de cununie al lui Marian Măgureanu, fiul lui Virgil Măgureanu. Cum ar veni, Bartolomeu Săvoiu este fostul naș al Alinei Petre, detonatoarea de la DNA!

Acest Săvoiu, o urechelniță rusească plantată prin hainele politicii dâmbovițene, va apărea, în curând, în multe istorii care implică dosare de corupție! 

Vă miră că peste 80 la sută dintre consilierii Penalului erau masoni? 

20 decembrie 2013. Un teren în suprafaţă de 2.500 metri pătraţi de pe Bulevardul Expoziţiei din Capitală, din vecinătatea complexului Romexpo, a fost acordat de Guvern Marii Loje Naţionale spre folosinţă gratuită pentru 49 de ani, pentru construirea unei clădiri "de interes public".

Terenul, administrat de către Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), a fost cedat pentru Asociaţia "Marea Lojă Naţională din România", printr-o hotărâre aprobată în ultima şedinţă de guvern.

Terenul are o valoare de inventar de peste 2,1 milioane lei.








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...