Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate, pentru BBC: „Obișnuia să mă sugrume, până la punctul în care am leșinat o dată“

Dezvăluirile unei foste iubite a lui Andrew Tate, pentru BBC: „Obișnuia să mă sugrume, până la punctul în care am leșinat o dată“

O femeie din Marea Britanie, care susţine că a avut o relaţie amoroasă cu controversatul afacerist Andrew Tate, vine cu noi dezvăluiri şi crede că povestea sa le va fi de ajutor anchetatorilor.

Andrew Tate primeşte noi acuzaţii de la o fostă iubită SURSA Profimedia

Femeia a găsit curajul să vorbească despre tot ce i s-a întâmplat în timpul relaţiei cu Andrew Tate, în cadrul unei emisiuni difuzate pe BBC Radio . Sophie (nu este numele său real) spune că nu se consideră o victimă, întrucât ea a acceptat de bună-voie să lucreze pentru firma de videochat a fraţilor Tate , iar în trecut mai lucrase în industria divertismentului pentru adulţi. Adevărata problemă a început în momentul în care aşa-zisul ei iubit a devenit extrem de posesiv şi violent.

Racolată pe Facebook prin metoda loverboy

Întreaga lor poveste de dragoste s-ar fi înfiripat pe Facebook. Tate a abordat-o „complet din senin”. În conversaţiile ce păreau naturale şi spontane, bărbatul ar fi fost foarte fermecător. Nimic nu i-ar fi dat femeii de bănuit că, în spatele acestora, se ascundeau mari semnale de alarmă.

M-a ademenit, într-un fel, să cred că este cineva în care puteam avea încredere și care dorea cu adevărat să construiască o legătură cu mine”, spune Sophie.

După ce, o perioadă, au stat de vorbă online, Sophie s-a decis că este timpul să îl cunoască în persoană. A fost de acord să îşi facă bagajele şi să ia avionul către capitala României, loc unde spera că îşi va întâlni dragostea vieţii ei.

Mă aflam într-o etapă a vieții mele în care totul se simțea puțin cam plictisitor, iar ideea unei astfel de aventuri mi s-a părut atrăgătoare.”, a explicat ea, pentru BBC.

Pe măsură ce relația lor părea să ia amploare, Sophie a început să îi facă regulat vizite lui Andrew Tate în România . El i-a spus, mai întâi că vrea să fie iubita lui, apoi a început să-i ceară să lucreze pentru el.

Convinsă prin şantaj emoţional

Unele iubite ale fraţilor Tate visau la căsătorie, iar Sophie este una dintre ele. A făcut tot ce îi cerea Andrew, inclusiv în speranţa că o va cere de nevastă. Deşi nu vrea să îşi pună eticheta de victimă, îşi dă seama că în perioada petrecută alături de Andrew Tate a fost abuzată psihic şi nu numai.

Este foarte dificil pentru că nu mă simt ca o victimă - toate alegerile pe care le-am făcut au fost din propria mea voință.(...) Dar el știa ce face. În ce moment se transformă manipularea emoțională sau psihologică în a forţa pe cineva să facă ceva ceva?, se întreabă ea.

Magistraţii români îi aprobă teoria şi susțin că fraţii Tate au recrutat femei prin metoda seducţiei. Le-au indus în eroare, cu o falsă relaţie, lucru denumit de poliţişti drept „metoda loverboy”. Victimele au fost, ulterior, forțate sau manipulate să lucreze în camerele lor de videochat.

De câteva ori mi-a spus: Ar trebui să o faci, ai câștiga o avere, dar nu trebuie să faci asta dacă nu vrei să o faci. Câștig destui bani. Dar el îmi reamintea mereu că opțiunea era acolo și a progresat în: Dacă mă iubești, ai face asta. Dacă îți pasă de mine, ai face-o... putem face toți acești bani. Și în timp, m-a făcut să mă gândesc: Poate că are dreptate, poate că ar trebui să o fac”, a mai mărturisit Sophie.

De altfel, într-o pagină de pe site-ul său, care acum a fost ştearsă, Tate descria modul în care proceda pentru a-şi creşte afacerea: Cunosc o fată, merg la câteva întâlniri, culc cu ea... o fac să se îndrăgostească de mine până în punctul în care ar face orice spun eu. Apoi o pun în faţa camerei web ca să putem deveni bogați împreună, se lăuda el.

Sophie mai lucrase în industria de videochat, dar spune că adevărata ei temere a fost mereu să nu îl piardă. Câştigurile erau în jur de 800 de lire sterline pentru șase ore de muncă, din care Tate ar lua 50%.

Relaţia cu Andrew Tate, devenită un adevărat coşmar

Chiar dacă Sophie a acceptat, cumva, din proprie voinţă să facă videochat, acest lucru nu scuză, sub nicio formă comportamentul agresiv de care Andrew Tate a dat dovadă. De-a lungul timpului, comportamentul lui Tate față de ea s-a înrăutățit. Femeia susține că el a devenit din ce în ce mai obsedat de control. Iniţial, îi cerea bani dacă ieșea undeva fără permisiunea lui, apoi a trecut la violenţă fizică.

„A existat o oarecare dezacord... m-a lipit de perete și m-a pălmuit foarte tare, apoi mi-a spus că sunt o curvă”, îşi aminteşte ea.

Totodată, sexul a devenit extrem de brutal.

Cea mai mare parte a violenței a fost sexuală, lucru care lui îi făcea mare plăcere. Îi place să se simtă complet stăpân asupra femeii și să simtă că le-ar putea lua viața în orice secundă. El obișnuia să mă sugrume, până la punctul în care am leșinat o dată și cred că atunci a intrat în panică, povesteşte Sophie.

Femeia îl percepe acum pe Andrew Tate ca o persoană lipsită de orice fel de empatie, un narcisist 100%.

Declaraţiile lui Sophie au fost transmise către fraţii Tate, prin intermediul avocatei lor, însă inculpaţii au refuzat să facă vreun comentariu în acest sens.

Anchetatorii români au confirmat că șase femei au fost identificate drept potențiale victime ale traficului, însă luna trecută, două dintre ele au negat public faptul că ar fi fost maltratate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”