DGA face 16 percheziții în Vâlcea și București într-un dosar de corupție/Ar fi vizat administratorul gropii de gunoi din Măldărești, care luna trecută a ars necontrolat mai multe zile

DGA face 16 percheziții în Vâlcea și București într-un dosar de corupție/Ar fi vizat administratorul gropii de gunoi din Măldărești, care luna trecută a ars necontrolat mai multe zile

Politisti ai Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) - Serviciile Judetene Anticoruptie Valcea, Arges, Dambovita, Sibiu, Alba, Olt, Dolj, Gorj si Structura Centrala, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, efectueaza joi 16 perchezitii domiciliare pe raza jud. Valcea si mun. Bucuresti.

Trei perchezitii au loc la sediile si punctele de lucru ale unor societati comerciale, iar 13 la locuinte ale unor persoane fizice, informeaza un comunicat DGA.

Activitatile procedurale sunt realizate intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, dar si infractiuni prevazute de legea protectiei mediului si de legea apelor.

Simultan cu activitatile de perchezitie domiciliara, au loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, iar lucratorii D.G.A. efectueaza verificari la institutii publice din jud. Valcea.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, este vorba despre suspiciuni de savarsire a unor fapte de coruptie de catre administratorul SC SACOMET SA Horezu, societate ce detine in administrare groapa de gunoi de la Maldaresti, pentru obtinerea autorizatiilor de functionare de la Mediu si Ape.

Amintim ca autoritatile din judetul Valcea au declarat luna trecuta stare de alerta in Maldaresti, unde groapa de gunoi cuprinsa de incendiu a ars mai mult de o saptamana.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga