DGA: Şofer, prins în flagrant după ce a mituit un poliţist ca să nu îi facă dosar penal

DGA: Şofer, prins în flagrant după ce a mituit un poliţist ca să nu îi facă dosar penal

Un şofer a fost prins în flagrant după ce a fost denunţat de un agent de poliţie căruia a încercat să-i ofere 1.000 de lei pentru a nu-i întocmi dosar penal şi pentru restituirea permisului de conducere.

"Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Anchete din cadrul structurii centrale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 32 ani, în timp ce dădea, cu titlu de mită, suma de 1.000 lei unui agent de poliţie", informează un comunicat al DGA, transmis, luni, AGERPRES.

Pe 22 mai, un agent de poliţie din cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei a formulat denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie cu privire la faptul că un conducător auto depistat în trafic în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice i-a oferit 1.000 de lei pentru a nu-i întocmi dosar penal şi pentru restituirea permisului de conducere.

Denunţul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…