DGPMB: 12 percheziții efectuate în București, Ilfov și Giurgiu, după evadarea celor doi bărbați din Secția 19

DGPMB: 12 percheziții efectuate în București, Ilfov și Giurgiu, după evadarea celor doi bărbați din Secția 19

Peste 100 de polițiști din cadrul DGPMB, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au efectuat vineri dimineață douăsprezece percheziții în București și în județele Ilfov și Giurgiu, fiind puse în aplicare trei mandate de aducere, în cauza penală privind evadarea celor doi bărbați din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Secției 19 Poliție. Potrivit unui comunicat al DGPMB, 10 persoane sunt audiate vineri la sediul Poliției Capitalei, despre care există date că ar fi înlesnit și sprijinit evadarea celor doi bărbați.

De asemenea, vor fi reaudiați și cei doi bărbați care au evadat.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

Două persoane arestate preventiv — Costel Grosu și Marius Renato Tulli — au evadat, duminica trecută, în jurul orei 12,30, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție. Polițiștii l-au prins luni dimineață pe Costel Grosu, iar joi pe Marius Renato Tulli, într-o localitate de pe raza județului Ilfov.

Cei doi erau încarcerați în baza unor mandate de arestare preventivă pentru furt calificat și, respectiv, infracțiuni informatice.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...