DGPMB: 14 percheziţii la persoane care comercializau pe Internet tutun fără plata accizelor

DGPMB: 14 percheziţii la persoane care comercializau pe Internet tutun fără plata accizelor

Peste 70 de poliţişti pun în aplicare, joi, 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate.

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane oferă spre vânzare, pe site-uri specializate şi pe reţele sociale, diferite cantităţi de tutun, fără a fi respectată legislaţia în vigoare", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis joi AGERPRES.

Persoanele identificate vor fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 6. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”