DGPMB: Percheziţii în Bucureşti şi alte trei judeţe la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun

DGPMB: Percheziţii în Bucureşti şi alte trei judeţe la persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun

Poliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri, 17 percheziţii domiciliare în Capitală şi judeţele Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu la persoane bănuite că deţin şi comercializează ilegal tutun.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, 80 de poliţisti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pun în aplicare 17 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi pe raza judeţelor Ilfov, Călăraşi şi Giurgiu, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile (tutun).

"În urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane ar fi oferit spre vânzare, pe site-uri specializate şi pe reţele sociale, cantităţi de tutun, pe care le-ar fi expediat ulterior prin firme de curierat sau prin alte servicii poştale", se precizează în comunicat.

La sediul Poliţiei Sectorului 4 vor fi conduse mai multe persoane pentru audieri.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Sectorului 4 - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările în această cauză. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…