DGPMB: Poliţist depistat pozitiv la consum de substanţe psihotrope; el a fost retras din serviciu

DGPMB: Poliţist depistat pozitiv la consum de substanţe psihotrope; el a fost retras din serviciu

Un agent de poliţie din Bucureşti a fost depistat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, în acest caz fiind declanşată o cercetare disciplinară, a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei.

"În data de 03.09.2021, structura de control intern a Poliţiei Capitalei a efectuat o verificare la intrarea în serviciu a poliţiştilor, precum şi o testare cu aparatul alcooltest şi aparatul DrugTest. Unul dintre poliţişti, agent în cadrul Secţiei 20, a avut rezultat pozitiv la consum de substanţe psihotrope, fapt pentru care a fost retras din serviciu şi s-a dispus declanşarea unei verificări disciplinare", se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Conform sursei citate, agentul de poliţie a fost retras din zona de intervenţie la evenimente şi nu are acces la armament.

"Astfel de controale sunt curente şi vor continua. (...) Poliţia Capitalei nu tolerează abaterile şi vă asigură că sunt dispuse toate măsurile pentru ca cetăţenii să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate", mai precizează comunicatul DGPMB. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...