DGPMB: Secţia 9 Poliţie s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări privind-o pe falsa doctoriţă

DGPMB: Secţia 9 Poliţie s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări privind-o pe falsa doctoriţă

Secţia 9 de Poliţie a demarat cercetări cu privire la exercitarea fără drept a unei profesii în cazul Danielei Bîrsan, doctoriţa care a prezentat un document fals conform căruia este confirmată ca medic rezident.

Potrivit Biroului de presă al DGPMB, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

Poliţia Capitalei face de asemenea precizări că cercetările demarate pe 29 septembrie 2016 fac referire la o reclamaţie a unui medic privind furtul halatului personal, în care se afla şi parafa medicală.

"Pe data de 29.09.2016, un medic din cadrul acestui spital a reclamat Secţiei 9 Poliţie furtul halatului medical personal din incinta unităţii spitaliceşti, precizând ca în buzunarul halatului se afla parafa medicală. Au fost audiate mai multe persoane, atât femei, cât şi bărbaţi, iar cercetările sunt continuate de subunitatea de poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", arată marţi Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi că este fals documentul prezentat de Raluca Daniela Bîrsan referitor la faptul că este confirmată ca medic rezident, în momentul în care a încheiat contractul de voluntariat cu Spitalul Judeţean Ilfov.

Potrivit demnitarului, ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Judeţean Ilfov a fost "cu complicitatea celor din spital, care probabil ştiau mai multe amănunte".

Ministrul a spus că nicio instituţie publică nu poate să facă un contract de voluntariat cu o persoană fizică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...