DGPMB: Un bărbat a amenințat că intenționează să îl împuște pe Iordănescu; bărbatul, identificat și audiat

DGPMB: Un bărbat a amenințat că intenționează să îl împuște pe Iordănescu; bărbatul, identificat și audiat

Un bărbat a făcut apel prin serviciul 112 și a afirmat că intenționează să îl împuște pe generalul Anghel Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, luni dimineață, în jurul orei 9,40, un bărbat a făcut apel prin serviciul 112 și a afirmat că intenționează să îl împuște pe generalul Anghel Iordănescu, precum și pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat cu operativitate și în scurt timp bărbatul a fost identificat, depistat și condus la audieri, urmând să fie aplicate măsurile impuse de lege.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă de formația Albaniei cu scorul de 1-0 , duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la Euro 2016 și a părăsit competiția după ce a terminat pe ultimul loc în grupă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /