DGPMB: Un bărbat şi o femeie - reţinuţi după ce ar fi furat haine dintr-un centru comercial din Capitală

DGPMB: Un bărbat şi o femeie - reţinuţi după ce ar fi furat haine dintr-un centru comercial din Capitală

Un bărbat şi o femeie, care ar face parte dintr-un grup infracţional specializat în furturi, au fost reţinuţi de poliţişti, după ce ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-un magazin situat într-un centru comercial din Capitală.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, transmis vineri AGERPRES, în cursul zilei de joi, au fost reţinute două persoane, un tânăr de 19 ani şi o femeie de 30 de ani, membri ai unui grup infracţional specializat în săvârşirea de furturi din magazine.

Miercuri, arată sursa citată, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de securitate ai unui magazin dintr-un centru comercial din Sectorul 4 au surprins o femeie care a sustras articole vestimentare.

"Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat o femeie de 30 de ani, care a fost condusă la audieri. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuita ar fi fost ajutată în comiterea faptei de o femeie de 31 de ani şi un tânăr de 19 ani, cu sprijinul unui minor de 13 ani. Astfel, cei trei ar fi intrat în magazinele din cadrul unui centru comercial din Sectorul 4 şi, dând impresia că sunt o familie, ar fi dus la cabina de probă în mod repetat mai multe articole vestimentare", se precizează în comunicat.

Oamenii legii spun că, în cabina de probă, profitând de faptul că nu există monitorizare video, cu ajutorul unui magnet, femeia de 31 de ani ar fi înlăturat sistemele de alarmare ale produselor pe care le lăsa în interiorul cabinei, apoi ar fi părăsit magazinul împreună cu tânărul de 19 ani şi minorul de 13 ani. Ulterior, femeia de 30 de ani, s-ar fi deplasat la cabina de probă şi ar fi introdus într-un rucsac toate bunurile, după care ar fi părăsit magazinul fără a achita contravaloarea produselor.

Totodată, poliţiştii au stabilit că femeia de 30 de ani ar fi primit suma de 150 de lei pentru ajutorul dat la comiterea faptelor.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu tânărul de 19 ani şi femeia de 31 de ani în stare de reţinere. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică