Dialog fabulos Jose Mourinho - Novak Djokovici: „Poți să-mi dai un autograf?“. „Sigur, cum te cheamă?“

Dialog fabulos Jose Mourinho - Novak Djokovici: „Poți să-mi dai un autograf?“. „Sigur, cum te cheamă?“

Novak Djokovici a trecut de argentinianul Tomas Martin Etcheverry, scor 7-6 (5) 6-2, în turul 2 al turneului de la Roma, chiar dacă pe parcursul partidei a acuzat dureri ușoare în urma accidentărilor care l-au chinuit în ultima vreme.

Novak Djokovici și Jose Mourinho sunt vechi prieteni. Foto Internazionali BNL d’Italia

După meci, sârbul a fost căutat la vestiare de Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma. Cei doi au fost protagoniștii unui moment amuzant , în care tehnicianul l-a întrebat pe jucătorul de tenis: “Poți să-mi dai un autograf?”. Novak Djokovici a răspuns imediat: “Sigur, cum te cheamă?”, stârnind hohote de râs.

În conferința de presă de după meci, numărul 1 mondial a vorbit despre relația sa cu Jose Mourinho. „M-am întâlnit cu el de mai multe ori în trecut. Venea să mă vadă jucând la Londra, în special la Turneul Campionilor. Este un fan înfocat al tenisului, bineînțeles că este unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal pe care îi avem nu doar astăzi, ci și în istorie. Sunt foarte onorat că vine să-mi urmărească meciurile.

Apreciez cu adevărat acest lucru. Este o persoană foarte, foarte drăguță. Întotdeauna a fost foarte amabil cu mine și cu echipa mea. Sper să pot să-i întorc favoarea și să mă duc să-i urmăresc echipa atunci când antrenează, pentru că nu cred că am făcut asta vreodată. Poate că la Real Madrid, când era la Madrid, m-am dus să văd de câteva ori”, a spus campionul sârb.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…