Diana Munteanu, despre viaţa amoroasă

Diana Munteanu, despre viaţa amoroasă

De ani buni, reuşeşte performanţa de-a rămâne în topul celor mai frumoase prezentatoare de televiziune şi de-a fi mereu în prim-plan, ca parte a familiei Antenei 1.

După o mică pauză, o revedem la „Neatza de weekend“, la fel de sexy şi cu zâmbetul pe buze. Iată câteva dintre secretele tonusului ei de invidiat!
Mulţi s-au îngrăşat în timpul izolării, tu în schimb ai rămas la fel de în formă. Cum reuşeşti să fii atât de disciplinată cu sportul şi nutriţia?

Mulţumesc pentru compliment! Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament. Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa.

Unii ar spune că eşti prea slabă. Care ar fi replica ta?

La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!

Citește aici continuarea interviului acordat de Diana Munteanu, în exclusivitate revistei "Click! pentru femei".


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis