Diana Șoșoacă: „Se face sex în Casa Poporului! Îmi e și frică să mai deschid o ușă”

Diana Șoșoacă: „Se face sex în Casa Poporului! Îmi e și frică să mai deschid o ușă”

Senatorul Diana Șoșoacă face dezvăluiri despre ceea ce crede că se întâmplă în spatele ușilor închise din Casa Poporului, scrie Ziare.com.

"Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul... Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine.

"Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă". Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil... Casa Poporului, au murit oameni să o construiască, e o frumusețe de locație, mână românească, producție românească, totul românesc...", a povestit Diana Șoșoacă într-o emisiune difuzată pe internet.

Șoșoacă a ajuns în Parlament pe lista AUR, dar a ajuns în conflict cu George Simion și a fost exclusă din partid. Și-a înființat propria formațiune politică cu care vrea să candideze în 2024.

Mesajele transmise de Diana Șoșoacă sunt, de cele mai multe ori, anti-europene și pro-Rusia. Mare majoritate a intervențiilor sale din Parlament sunt în acest trend și declanșatoare de scandal.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”