Digi 24: Cine este Mădălina Mezei și cum a ajuns să o cunoască pe Viorica Dăncilă

Mădălina Mezei, după ce a fost audiată la DNA: „TAROM-ul este a doua mea familie”
Mădălina Mezei este personajul principal în războiul cu Răzvan Cuc, ministru pe picior de plecare. Ea este hotărâtă să-și facă dreptate, însă face dezvăluirile cam tarziu. Oricum, după ce Răzvan Cuc a eliberat-o din funcție, scrie Digi24.ro.

Mădălina Mezei fost directoarea TAROM din iunie până în octombrie. Lucrează în companie din 1997.

Tatăl ei, Gabriel Căpitan, a fost mecanic de bord și consilier de ministru al transporturilor PSD după 1990.

Șerban Căpitan, fratele, este pilot. Florin Căpitan, vărul, lucrează la securitate tot în TAROM.

Laurențiu Mezei, soțul, a condus biroul TAROM de la Amsterdam, iar Mădălina Mezei, înainte să fie directoare, a condus biroul TAROM de la Bruxelles. Acolo i-a cunoscut pe europarlamentarii români, pentru care rezerva bilete și făcea upgrade-uri de la economy la business.

Printre clienți: Viorica Dăncilă.

Așa ar fi ajuns Mădălina Mezei în vârful companiei în care greul este dus de profesioniști, adică de piloți. Piloți care se distanțează atât de Mădălina Mezei cât și de Răzvan Cuc, pe care îi consideră

Mădălina Mezei, după ce a fost audiată la DNA: „TAROM-ul este a doua mea familie”

Patru ore a petrecut Mădălina Mezei luni la DNA. A fost citată după ce a dezvăluit public că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol anumite avioane, în ziua moțiunii de cenzură.

„Am dat toate detaliile. Aș vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră și în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că își poate bate joc de cariera și profesia unui om. Planul meu profesional este de a livra o strategie TAROM pe termen lung. Eu l-am crezut pe domnul Cuc, considerând că împreună putem construi”, a spus Mezei la ieșirea de la DNA.

În tot acest scandal, Viorica Dăncilă îl apără iar pe Răzvan Cuc. Premierul în exercițiu nu vede nimic grav în faptul că ministrul Transporturilor s-a interesat de anumiți pasageri. Și nu crede că Răzvan Cuc ar fi avut intenția de a întârzia decolarea unor unor curse interne. Ea anunță că îl va demite „imediat” pe Răzvan Cuc dacă într-adevăr a cerut ca avioanele să fie ținute la sol în ziua moțiunii de cenzură.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 România „valorilor” / Haznalele TV sunt în delir

2 Un imbecil

3 Revoltă în Poliţie / „Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi ş…

4 Cine va câștiga alegerile în SUA? Predicția profesorului care nu a dat greș niciodată

5 „Categoria valori” / Petrecere cu 100 de lideri interlopi în clubul Kundalini din Tei, iar Poliția spune că n-au…