Dihonie pesedistă la Iași, între doi parlamentari/Șeful organizației județene l-a acuzat pe secretarul general că l-a strâns de gât

Dihonie pesedistă la Iași, între doi parlamentari/Șeful organizației județene l-a acuzat pe secretarul general că l-a strâns de gât

Preşedintele PSD Iași, Maricel Popa (senator), l-a acuzat pe secretarul general Vasile Cîtea (deputat) că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţie, transmite Ziarul de Iași . Senatorul Popa a prezentat şi poze colegilor care ar dovedi agresiunea deputatului. Cîtea a respins acuzaţiile, reproşându-i lui Popa că minte.

„M-a bătut, iată pozele care dovedesc asta!”, le-ar fi spus preşedintele Popa primarilor şi preşedinţilor de organizaţii PSD prezenţi, care s-au arătat surprinşi. Vasile Cîtea i-a replicat scurt: „Minţi!”. Incidentul s-ar fi petrecut cu o săptămână în urmă.

După discuții aprinse într-o ședință, conducerea filialei locale a acceptat în cele din urmă versiunea președintelui Popa și a votat schimbarea lui Cîtea din funcție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”