DIICOT: Captură de 5 kg de droguri la Galați

DIICOT: Captură de 5 kg de droguri la Galați

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au descoperit o cultură de cannabis și mai multe pungi cu droguri în municipiul Galați, cantitatea totală fiind de 5 kilograme.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au efectuat vineri trei percheziții pe raza municipiului Galați, în vederea depistării în flagrant a două persoane ce au preocupări pe linia traficului de droguri de risc (cannabis).

La percheziții a fost identificată o cultură de cannabis outdoor formată din 14 plante adulte, de cultivarea acesteia fiind suspectați Dinu Dorin Cujba și Marian Cujba.

Totodată, în locuința lui Dinu Dorin Cujba au fost găsite un număr de 11 pungi vidate și un pachet ce conțineau inflorescențe de cannabis destinate comercializării. Cantitatea de droguri identificată are masa de aproximativ 5 kg.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...