DIICOT: Cultură de canabis, descoperită la Constanţa

DIICOT: Cultură de canabis, descoperită la Constanţa

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat acuzat că a dezvoltat o cultură indoor de canabis într-o locuinţă din Constanţa.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul acestui an 2020, inculpatul M.A. a înfiinţat, pe raza judeţului Constanţa, o cultură indoor de plante de cannabis.

La data de 28 aprilie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 117 de plante cu masa netă de 3,80 kg, cantitatea de 11 kg de fragmente vegetale mărunţite şi aparatură specifică necesară cultivării.

Totodată, au fost ridicate două autoturisme, patru telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant - lacrimogen şi sumele de 2.800 de lei şi 200 de euro.

Inculpatul M.A. a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat miercuri Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Așa o fi?

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!