DIICOT: Cultură de canabis, descoperită la Constanţa

DIICOT: Cultură de canabis, descoperită la Constanţa

Procurorii DIICOT au reţinut un bărbat acuzat că a dezvoltat o cultură indoor de canabis într-o locuinţă din Constanţa.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în cursul acestui an 2020, inculpatul M.A. a înfiinţat, pe raza judeţului Constanţa, o cultură indoor de plante de cannabis.

La data de 28 aprilie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 117 de plante cu masa netă de 3,80 kg, cantitatea de 11 kg de fragmente vegetale mărunţite şi aparatură specifică necesară cultivării.

Totodată, au fost ridicate două autoturisme, patru telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant - lacrimogen şi sumele de 2.800 de lei şi 200 de euro.

Inculpatul M.A. a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentat miercuri Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori