DIICOT: Doi membri ai unei grupări care vindeau comprimate de ecstasy - reţinuţi în urma unui flagrant

DIICOT: Doi membri ai unei grupări care vindeau comprimate de ecstasy - reţinuţi în urma unui flagrant

Doi membri ai unei grupări care vindeau comprimate de ecstasy au fost reţinuţi în urma unui flagrant organizat de procurori ai Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

"La data de 24.07.2019, procurorii (...), împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a patru suspecţi care comercializau pe raza municipiului Piteşti droguri de mare risc (comprimate de ecstasy), urmată de efectuarea a şase percheziţii domiciliare. Cei patru suspecţi au vândut, în mod repetat, 400 de comprimate de ecstasy în schimbul sumei de 20.000 de lei, în urma cercetărilor efectuate în cauză stabilindu-se că drogurile proveneau dintr-o cantitate mai mare importată de către suspecţi din Olanda", se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis, joi, AGERPRES.

Conform aceleiaşi surse, cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate alte 13 comprimate de ecstasy, precum şi suma de 1.700 de lei.

Procurorii au dispus reţinerea a doi suspecţi, care vor fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”