DIICOT: Doi nigerieni au fost arestaţi la Timişoara pentru trafic de droguri

DIICOT: Doi nigerieni au fost arestaţi la Timişoara pentru trafic de droguri

Doi nigerieni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzaţi de procurorii DIICOT că distribuiau droguri - cannabis şi ecstasy - pe raza municipiului Timişoara.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Akinyomi Abiola Stanley şi Ijagbemi Henry Olaiya, originari din Nigeria, au derulat activităţi de trafic de droguri - cannabis şi comprimate MDMA, pe care le distribuiau pe raza municipiului Timişoara, cu preţul de 50-60 lei/gram cannabis, respectiv 4.000 lei/100 grame şi 50 lei/comprimatul MDMA.

Joi, anchetatorii au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi, unde au găsit droguri şi sume de bani.

Astfel, de la reşedinţa lui Akinyomi Abiola Stanley, au fost ridicate 13 kg cannabis, un cântar şi 8 pastile ecstasy, iar de la reşedinţa lui Ijagbemi Henry Olaiya - 4 kg cannabis, 7 pastile ecstasy, 100 grame cocaină şi suma de 56.200 lei.

La cererea procurorilor DIICOT, Tribunalul Timiş a dispus vineri arestarea preventivă a celor doi nigerieni pentru 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa