DIICOT: Persoane reţinute pentru trafic de substanţe cu efect psihoactiv

DIICOT: Persoane reţinute pentru trafic de substanţe cu efect psihoactiv

Două persoane au fost reţinute şi o alta plasată sub control judiciar de procurorii DIICOT într-un dosar în care sunt acuzate că ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, transmis joi AGERPRES, miercuri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, iar faţă de a treia a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie conform legii, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"În cauză s-a stabilit faptul că, începând cu luna martie, inculpatul BM, în vârstă de 33 de ani, ar fi achiziţionat săptămânal, de pe raza judeţului Constanţa, diverse cantităţi de substanţe cu efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Călăraşi, la preţul de 30 de lei doza, atât personal, cât şi prin intermediul inculpatei CG", precizează anchetatorii.

Sursa citată informează că, joi, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Călăraşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi şi BCCO Bucureşti au efectuat trei percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate 80 de pliculeţe ce conţin substanţe cu efect psihoactiv, 14 telefoane mobile, mai multe seringi şi suma de 600 de lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...