Dili-dili? Ponta-l bagă în RAHAT și pe Dragnea! Zice că au COMPLOTAT ÎMPREUNĂ să DEMISIONEZE!

Dili-dili? Ponta-l bagă în RAHAT și pe Dragnea! Zice că au COMPLOTAT ÎMPREUNĂ să DEMISIONEZE!

Măi oameni buni, cretinul de Ponta a înnebunit? Jigodia a anunțat, vineri, la Antena 3, ca demisia sa din functia de premier a fost parte a unui plan pus la cale cu Liviu Dragnea pentru ca si „ceilalti sa guverneze, iar oamenii sa compare apoi”. In urma cu patru luni, Ponta spunea ca a demisionat pentru a evita transformarea Romaniei in Ucraina. Iar acum două săptămâni Ghiță a confirmat că în noaptea demisiei Jigodiei Naționale erau împreună în sediul Guvernului! 

Fostul premier a sustinut ca demisia sa de la conducerea Guvernului din noiembrie 2015 a facut parte dintr-un plan bine pus la punct impreuna cu liderul PSD Liviu Dragnea. Iar sondajele de acum nu fac decat sa confirme lucrul pe care ei mizau inca de atunci.

”Ceea ce prezentati dvs. ca si sondaj (sondaj Avangarde, PSD -43%) si ceea ce sper si cred ca se va confirma duminica viitoare int-un fel confirma o discutie pe care am avut-o in urma cu un an de zile in dimineata zilei in care mi-am dat demisia de functia de prim-ministru.

M-am vazut atunci cu Liviu Dragnea, care era si atunci presedintele PSD si exact asta am discutat: am spus hai sa ne asumam riscul un an de zile sa guverneze ceilalti, dupa care oamenii sa compare: cum le-a fost mai bine? pe vremea PSD-ului cu Ponta prim-ministru sau…

Noi stiam ca o sa-l puna pe Ciolos. Anuntase un apropiat al domnului Iohannis ca o sa vina. Si am spus, hai sa ne asumam acest risc – sa stam un an in opozitie ca dupa aceea, prin comparatie, oamenii sa ne sprijine patru ani la guvernare”, a afirmat Victor Ponta.

In luna august, Ponta sustinea cu totul altceva. El afirma ca a demisionat pentru a evita o explozie de violenta in Romania.

„Se dorea sa se intample in Romania ce s-a intamplat in Ucraina, un fel de Maidan. Eu am spus, domne’, nici vorba. Nu exista in Romania jandarmi care bat oameni cat sunt eu premier. Oprea m-a anuntat si am primit si alte date. Eu nu sunt dispus, ca sa raman eu pe functie, sa facem din Bucuresti cine stie ce”, spunea Ponta la Romania TV, citat de ziare.com.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro