Dili Ponta, două mesaje JEGOASE anti-Germania într-o zi! Și italienii sunt proști, că n-au VOTAT CUM TREBUIE!

Dili Ponta, două mesaje JEGOASE anti-Germania într-o zi! Și italienii sunt proști, că n-au VOTAT CUM TREBUIE!

Pe măsură ce zilele sale de libertate se împuținează văzând cu ochii, Dili Ponta scoate pe gură jegoșenii din ce în ce mai mari! Duminică a fost rândul Germaniei. În care a „dat” de două ori. O dată la cocina lui Ghiță și a doua oară pe Facebook! Prilej cu care Dili îi ceartă și pe italieni că n-au votat cum trebuie!

La RTV: Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă.

"Ce e mai important e că nu a reuşit nimeni să lege Transilvania de restul României prin autostradă. Şi ce a anunţat domnul Cioloş (autostrada Piteşti-Sibiu - n.r.) nu e ok, nu s-a semnat nici măcar studiul de fezabilitate. Urmează să se facă licitaţia pentru studiul de fezabilitate. Poveşti deocamdată", a declarat Ponta, la RTV.

"Eu am susţinut că exista o conceptie cum că Europa s-ar termina la Carpaţi, de aceea investiţiiile germane se fac în Transilvania, de aceea acolo se spune 'ne-am săturat de restul României'. Am văzul partide care îşi spun naţionale şi care spun că Transilvania e altfel decât restul României. Sper ca după campanie să reuşim să o discutăm în mod serios", a mai debitat Dili Ponta.

Pe Facebook: E clar ca Uniunea Europeana ori se schimba fundamental ori va ramane doar cu Germania, Austria si cateva tari nordice!

„Imi pare foarte rau pentru Matteo Renzi - singurul om politic din Italia care avea un plan serios de reforme si avea si vointa si puterea sa il puna in practica/ insa nu poti sa te lupti cu "valul" popular! "Poporul are intotdeauna dreptate"!

E clar ca Uniunea Europeana ori se schimba fundamental ori va ramane doar cu Germania, Austria si cateva tari nordice!

Dar sa ne gandim la Romania - ce GHINION pe tara noastra sa aiba exact in cele mai grele momente niste lideri politici care nu inteleg absolut nimic si repeta ca niste papagali fraze goale care nu mai au nicio legatura cu realitatea actuala!!!”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro