Dili Ponta, două mesaje JEGOASE anti-Germania într-o zi! Și italienii sunt proști, că n-au VOTAT CUM TREBUIE!

Pe măsură ce zilele sale de libertate se împuținează văzând cu ochii, Dili Ponta scoate pe gură jegoșenii din ce în ce mai mari! Duminică a fost rândul Germaniei. În care a „dat” de două ori. O dată la cocina lui Ghiță și a doua oară pe Facebook! Prilej cu care Dili îi ceartă și pe italieni că n-au votat cum trebuie!

La RTV: Factori externi nu doresc legarea Transilvaniei de restul României printr-o autostradă.

"Ce e mai important e că nu a reuşit nimeni să lege Transilvania de restul României prin autostradă. Şi ce a anunţat domnul Cioloş (autostrada Piteşti-Sibiu - n.r.) nu e ok, nu s-a semnat nici măcar studiul de fezabilitate. Urmează să se facă licitaţia pentru studiul de fezabilitate. Poveşti deocamdată", a declarat Ponta, la RTV.

"Eu am susţinut că exista o conceptie cum că Europa s-ar termina la Carpaţi, de aceea investiţiiile germane se fac în Transilvania, de aceea acolo se spune 'ne-am săturat de restul României'. Am văzul partide care îşi spun naţionale şi care spun că Transilvania e altfel decât restul României. Sper ca după campanie să reuşim să o discutăm în mod serios", a mai debitat Dili Ponta.

Pe Facebook: E clar ca Uniunea Europeana ori se schimba fundamental ori va ramane doar cu Germania, Austria si cateva tari nordice!

„Imi pare foarte rau pentru Matteo Renzi - singurul om politic din Italia care avea un plan serios de reforme si avea si vointa si puterea sa il puna in practica/ insa nu poti sa te lupti cu "valul" popular! "Poporul are intotdeauna dreptate"!

E clar ca Uniunea Europeana ori se schimba fundamental ori va ramane doar cu Germania, Austria si cateva tari nordice!

Dar sa ne gandim la Romania - ce GHINION pe tara noastra sa aiba exact in cele mai grele momente niste lideri politici care nu inteleg absolut nimic si repeta ca niste papagali fraze goale care nu mai au nicio legatura cu realitatea actuala!!!”

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 HOPA! Gâdea, somat de Kovesi să achite în 15 zile daunele morale de 300.000 de lei! Nici celelalte harțabale …

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Marilena Bogheanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor