Din alcovul bucureștean/Colonel condamnat după ce și-a spionat și bătut soția judecătoare, care îl înșela cu grefierul

Din alcovul bucureștean/Colonel condamnat după ce și-a spionat și bătut soția judecătoare, care îl înșela cu grefierul

Un colonel a fost condamnat marți, 28 decembrie, în primă instanță, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieții private și violență în familie. Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri depuse de soția sa, judecătoare la Curtea de Apel București.

Scandalul a pornit în 2019, după ce persoana vătămată, C.S.M. l-a anunțat pe colonelul C.G.E. că vrea să divorțeze. Având suspiciuni că femeia are o relație extraconjugală, bărbatul i-a pus în geantă un dispozitiv de înregistrare, aflând astfel că îl înșală cu un coleg grefier.

Ulterior, bărbatul a arătat înregistrarea și altei persoane și a depus la dosarul de divorț de la Judecătoria Ploiești detalii din viața intimă a femeii, pe care le-a trimis și conducerii Curții de Apel București, unde lucrează soția sa, fratelui și mamei sale, dar și la Inspecția Judiciară și Parchetul General.

În plus, pentru că nu a vrut să își retragă plângerea depusă la poliție, bărbatul a amenințat-o cu moartea pe femeie și a bătut-o, provocându-i leziuni care au necesitat 4-6 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal.

În fața instanței, colonelul a recunoscut fapta și a motivat că doar așa putea dovedi relația extraconjugală pe care o avea soția sa.

Marți, Tribunalul București i-a mai interzis bărbatului și să comunice cu femeia sau să se apropie la mai puțin de 500 de metri de locuința, locul de muncă sau alte locuri în care își desfășoară activitatea persoana vătămată, timp de trei ani, potrivit clujust.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...

5 Mădălina Ghenea și punct