Din alcovul bucureștean/Colonel condamnat după ce și-a spionat și bătut soția judecătoare, care îl înșela cu grefierul

Din alcovul bucureștean/Colonel condamnat după ce și-a spionat și bătut soția judecătoare, care îl înșela cu grefierul

Un colonel a fost condamnat marți, 28 decembrie, în primă instanță, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violarea vieții private și violență în familie. Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri depuse de soția sa, judecătoare la Curtea de Apel București.

Scandalul a pornit în 2019, după ce persoana vătămată, C.S.M. l-a anunțat pe colonelul C.G.E. că vrea să divorțeze. Având suspiciuni că femeia are o relație extraconjugală, bărbatul i-a pus în geantă un dispozitiv de înregistrare, aflând astfel că îl înșală cu un coleg grefier.

Ulterior, bărbatul a arătat înregistrarea și altei persoane și a depus la dosarul de divorț de la Judecătoria Ploiești detalii din viața intimă a femeii, pe care le-a trimis și conducerii Curții de Apel București, unde lucrează soția sa, fratelui și mamei sale, dar și la Inspecția Judiciară și Parchetul General.

În plus, pentru că nu a vrut să își retragă plângerea depusă la poliție, bărbatul a amenințat-o cu moartea pe femeie și a bătut-o, provocându-i leziuni care au necesitat 4-6 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal.

În fața instanței, colonelul a recunoscut fapta și a motivat că doar așa putea dovedi relația extraconjugală pe care o avea soția sa.

Marți, Tribunalul București i-a mai interzis bărbatului și să comunice cu femeia sau să se apropie la mai puțin de 500 de metri de locuința, locul de muncă sau alte locuri în care își desfășoară activitatea persoana vătămată, timp de trei ani, potrivit clujust.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...