Din ciclul: Nea Gigel, mai ia un Rudotel/Becali anunță în cât timp putea opri pandemia: „Într-o lună de zile terminam”

Din ciclul: Nea Gigel, mai ia un Rudotel/Becali anunță în cât timp putea opri pandemia: „Într-o lună de zile terminam”

Omul de afaceri Gigi Becali insistă că putea opri pandemia, dacă era lăsat să acționeze. El a afirmat din nou, la Antena 3, că nu se va vaccina.

 „Eu sunt factor de acțiune, dacă mă lăsau pe mine, în 3-4 luni de zile era rezolvată treaba, băgam medicamente în farmacii să se vindece oamenii,  cu 10 euro... Vedem Arbidol e bun, Ivermectina putem să o producem noi și Arbidolul. Eu la mine în farmacie pot produce Ivermectina și Arbidol, pot produce eu dacă mă organizam.

Într-o lună de zile făceam un laborator de fabricat și terminam cu COVID-ul. Oamenii nu au ce lua. Virusul e un fleac, e mai ușor ca o răceală, dar daca îl iei din timp, altfel te duci la ATI, nu te mai intelegi cu el”, a declarat Becali, citat de site-ul Antenei 3. 

Omul de afaceri a spus că nu se va vaccina fiindcă are tratament împotriva covid-19.

Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani... tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece... un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez” a spus Gigi Becali, la Antena 3. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului