Din spatele ușilor închise

Din spatele ușilor închise

Ați mai văzut în ultimul timp sondaje? Mai ales sondaje cu încrederea în personalități? Nu, pentru că e un fenomen care uimește: Dacian Cioloș le-a luat fața tuturor! Numai rețelele sociale știu adevărata dimensiune a acestui fenomen. Și centrele de monitorizare ale băieților de la ambasade.

Cu toate acestea, Dacian Cioloș, vă spunem cu certitudine de sută la sută, nu va intra în politică. El va rămâne independent. Și sunt șanse foarte mari ca, funcție de jocurile pe care le vor face în toamnă Ponta și Băsescu, el să rămână în continuare șeful unui guvern tehnocrat. 

În ultimul timp Cioloș a avut discuții ample cu mulți lideri politici. În fața cărora a pledat pentru programul său de redresare a principiilor pe care funcționează statul. Pe asanarea sistemului de sănătate și redresarea sistemului de învățământ. Pentru că în perioada următoare urmează și alte decizii revoluționare. În baza datelor pe care le strânge, zi de zi, din toate structurile statului român. 

Vă întrebați ce face Iohannis? Iohannis îl sprijină total. Și intervine de fiecare dată, în forță, când jeguri din servicii pun bețe-n roate. Aproape că pare neverosimil, nu-i așa?


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante