Dinamo - CSA Steaua 3-0. "Câinii roșii" au făcut instrucție cu "militarii" pe Arena Națională

Dinamo - CSA Steaua 3-0. "Câinii roșii" au făcut instrucție cu "militarii" pe Arena Națională

Dinamoviștii au făcut show pe Arena Națională atât în tribune cât și pe teren. CSA Steaua nu a avut replică la atacurile furibunde ale lui Giafer și Ghezali care au făcut instrucție cu "militarii".

FOTO Captura Digisport

A fost o partidă incendiară la propriu pe Arena Națională după ce fanii celor două formații au aprins torțe pe stadion și meciul a fost oprit timp de câteva minute.

Gazdele au dominat clar jocul și au reușit să învingă la scor de neprezentare eterna rivală, care nu va avea drept de joc în sezonul viitor în prima ligă, chiar dacă va termina pe primele locuri.

Dinamo putea deschide rapid scorul în minutul 10 prin Patriche. Dincă a salvat miraculos în minutul 25 devierea lui Ghezali. Până la pauză scorul a rămas neschimbat pe tabelă.

În partea secundă, meciul a fost întrerupt timp de câteva minute după ce fanii steliști au aruncat cu torțe. Prima ocazie importantă a oaspeților a venit abia în minutul 74, când Chunchukov a trimis cu capul spre poarta apărată de Dujmonic. 3 minute mai târziu, Giafer a deschis scorul pentru dinamoviști. În prelungiri, Ghezali a dublat avantajul gazdelor după ce Bani i-a pasat excelent în careu. Ghezali a reușit dubla 3 minute mai târziu după ce a transformat un penalty obținut de Florescu.

După victoria de senzație în fața Stelei, Dinamo visează la revenirea în Liga 1 fără să mai treacă printr-un baraj de promovare. Oțelul lui Dorinel Munteanu este sub presiune după ce etapa trecută a pierdut 3 puncte importante cu Dinamo.

În acest moment, Dinamo și Oțelul Galați sunt la egalitate de puncte, însă gălățenii au un meci în minus, pe care îl vor disputa marți în deplasarea de la Gloria Buzău.

Dinamo are nevoie de o minune de la Gloria Buzău

Calificarea directă a dinamoviștilor depinde de un pas greșit făcut de Oțelul Galați la Buzău. În cazul în care echipa lui Dorinel Munteanu câștigă deplasarea din penultima etapă, se califică direct în Liga 1 și Dinamo merge la baraj.

Oțelul Galați ar beneficia de regulamentul FRF care prevede că în caz de egalitate la final de play-off în liga secundă, se face departajarea conform numărului de puncte cu care echipele au terminat sezonul regulat. În sezonul regulat, Oțelul a acumulat 36 de puncte, în timp ce Dinamo a acumulat doar 31 de puncte.

Oțelul Galați are nevoie de doar 3 puncte în ultimele două partide cu Gloria Buzău și Unirea Dej. De cealaltă parte, Dinamo trebuie să câștige partida cu Poli Iași, deja calificată matematic în prima ligă de pe primul loc și să spere că adversarele gălățenilor vor forța pe final de sezon să prindă un loc la baraj.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…