Dinamo, devastată după ratarea promovării directe: Burcă, primele explicații

Dinamo, devastată după ratarea promovării directe: Burcă, primele explicații

Final nefericit de play-off, în „B“, pentru formația din „Ștefan cel Mare“. Iar asta la capătul unui sezon atât de dramatic, încât promovarea în Superliga părea că e scrisă în stele pentru Ovidiu Burcă și elevii săi!

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

N-a fost să fie așa! Duminică, roș-albii au făcut un meci groaznic, în ultima etapă, 1-4 cu Poli Iași. Iar rezultatul, coroborat cu succesul Oțelului acasă, cu Unirea Dej, a trimis Dinamo la barajul de promovare / menținere. În care formația bucureșteană va întâlni FC Argeș, în dublă manșă: 27 mai (tur) - 3 iunie (retur). Federația va stabili gazda primului meci, luni, la ora 12.00, după o tragere la sorți.

Ce a spus Ovidiu Burcă?

*La noi, cred că e cel mai slab meci pe care l-am făcut, în acest an. Absolut nimic n-a funcționat, s-au și accidentat mulți jucători, asta mă preocupă cel mai tare. Să vedem care e situația lor și dacă putem să-i refacem până la meciurile de baraj. Când faci asemenea cadouri, în astfel de meciuri, e greu...

*Cred că, totuși, pentru unii jucători, care au evoluat pentru prima dată într-un meci cu o astfel de încărcătură, s-a simțit. I-am simțit timorați, dar învățăm. Ne asteaptă barajul. Am încercat să ne organizăm pe parcursul campionatului, cu destul de multă întarziere. La începutul sezonului, am pierdut multe puncte.

*A fost greu, ne așteaptă două meciuri de baraj în care trebuie să dăm totul. Una peste alta, cred că a fost un sezon bun pentru noi. În play-off, întotdeauna șansele sunt mai mici pentru echipele din liga a doua. E o diferență de valoare individuală, vom încerca să o suplinim poate prin dorința grupului.

Liga a II-a, play-off, etapa a X-a (ultima)

Poli Iași – Dinamo 4-1

CSA Steaua – Buzău 4-2

Oțelul Galați – Unirea Dej 1-0

Clasament

1. Poli Iași 60 de puncte

2. CSA Steaua 52p

3. Oțelul 49p

4. Dinamo 46p

5. Buzău 42p

6. Unirea Dej 40p

*CSA Steaua se află în imposibilitatea de a promova din cauza situației juridice a clubului. Drept urmare, va promova prima formație aflată după ea, în ierarhia finală.

Liga I, play-out, etapa a IX-a (ultima)

Hermannstadt - „U“ Cluj 1-2

Chindia – Voluntari 2-2

FC Argeș – Petrolul 3-0

UTA – FC U Craiova 1-1

Botoșani – Mioveni 5-1

Clasament

1. FC U Craiova 36p

2. Petrolul 34p

3. Voluntari 34p

4. „U“ Cluj 33p

5. Botoşani 31p

6. Hermannstadt 31p

7. UTA 26p*

8. FC Argeş 24p*

9. Chindia 23p

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**Chindia și Mioveni au retrogradat. UTA și FC Argeș merg la barajul de menținere / promovare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /