Dîncu: Unii dintre colegii mei mai tineri n-au gustat din puterea care te prostește

Dîncu: Unii dintre colegii mei mai tineri n-au gustat din puterea care te prostește

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat joi, la Realitatea TV, că unii dintre colegii săi mai tineri n-au gustat "din puterea care prostește și duce la exagerări", fiind profesioniști.

"Unii dintre colegii mei mai tineri, cei mai mulți sunt mai tineri, n-au gustat din puterea care te prostește și te duce la exagerări și se comportă, pentru că așa sunt ei, sunt tineri, corecți sau mai simpli, profesioniști, cu slăbiciuni, așa cum suntem toți, dar pe care și le acceptă și încearcă să le depășească", a spus Vasile Dîncu.

Acesta a precizat, totodată, că membrii Guvernului sunt mereu "trași de mânecă" să nu se considere legitimi, în ciuda faptului că Parlamentul a legitimat actualul Executiv.

"Suntem mereu trași de mânecă să nu ne considerăm legitimi (...), deși suntem legitimi pentru că Parlamentul ne-a legitimat ca să ajungem acolo. Cred că este și o formă de culpă, să zicem așa, care se induce mereu: 'Voi nu sunteți legitimi, tăceți din gură, munciți acolo că oricum nu faceți bine și nu sunteți la fel de deștepți ca noi'. Dar, în principiu, este următorul lucru. Atâta treabă ai acolo și atâta libertate atunci când, totuși, nu ești foarte dependent de, să spunem așa, o mie de telefoane, care să vină din toate părțile și să-ți aducă aminte că 'Te-am votat', încât ai timp să te ocupi și ești obligat să fii om în primul rând și mai puțin deținătorul unei forțe supranaturale", a mai afirmat Dîncu.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia