Direcția Națională Anticorupție a cerut mandat de extrădare din SUA pentru președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Direcția Națională Anticorupție a cerut mandat de extrădare din SUA pentru președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.


În baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul București, DNA a cerut extrădarea lui Nicușor Constantinescu din SUA. România are tratat de extrădare cu SUA.Mandatul de arestare emis în lipsă a ajuns la Ministerul Justiției, iar DNA a făcut solicitare de extrădare pentru Nicușor Constantinescu.

 Joi, Curtea de Apel București a menținut prelungirea controlului judiciar. Această decizie nu mai este valabilă atâta vreme cât peste ea vine un mandat de arestare preventivă.

 După ce instanța va decide emiterea unui mandat de extrădare, președintele CJ Constanțava fi adus din SUA cu cătușe la mână. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 Foarte interesante amănunte...