Directoarea de grădiniță acuzată că îi agresa pe copii, pusă în libertate sub control judiciar

Directoarea de grădiniță acuzată că îi agresa pe copii, pusă în libertate sub control judiciar

Judecătoria Sectorului 5 a respins, joi, cererea procurorilor de arestare preventivă a Ioanei Neagu, directoarea grădiniței particulare "Flipper Garden" din București, acuzată că ar fi agresat mai mulți copii, urmând ca ea să fie cercetată în libertate sub control judiciar.

Instanța a dispus ca, pe perioada celor 60 de zile de control judiciar, Ioana Neagu să nu părăsească Capitala și să nu comunice sau să se apropie de persoanele vătămate și de membrii familiilor acestora și nici de angajații grădiniței.

De asemenea, Ioana Neagu nu poate exercita funcția de director de grădiniță.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ioana Neagu a fost reținută, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat faptul că Ioana Neagu a agresat fizic trei minori (în vârstă de 1 an și 11 luni, 5, respectiv 6 ani), care erau înscriși la grădinița unde era directoare.

Ancheta în acest caz a fost demarată după ce în presă au apărut imagini cu directoarea care îi lovea pe cei mici.

Totodată, procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, fiind efectuate verificări suplimentare privind modul de organizare și funcționare a grădiniței.

AGERPRES/(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…