Directoarea din Primăria Sectorului 5 implicată în dosarul lui Vanghelie, găsită incompatibilă de ANI

Directoarea din Primăria Sectorului 5 implicată în dosarul lui Vanghelie, găsită incompatibilă de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, joi, că Nicoleta Isabela Disăgilă, director general în cadrul Primăriei Sectorului 5 Bucureşti, s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Potrivi unui comunicat al ANI, Nicoleta Isabela Disăgilă s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioadele 4 octombrie 2016 - 18 martie 2019, respectiv 21 februarie - 26 octombrie 2020, întrucât a exercitat simultan cu funcţia de director la Direcţia Generală Economică din cadrul Primăriei Sectorului 5 şi funcţia de referent în cadrul Serviciului Urmărire Contracte Lucrări, respectiv în cadrul Serviciului Achiziţii Publice din cadrul unei societăţi de interes local la care Consiliul Local al Sectorului 5 Bucureşti este acţionar majoritar, încălcând astfel prevederile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Nicoleta Isabela Disăgilă a fost pusă sub acuzare de DNA la începutul anului 2022 pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie în formă continuată (16 acte materiale) la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în dosarul de corupţie în care este cercetat şi fostul primar Marian Vanghelie pentru achiziţii supraevaluate la magazinele Economat, cu prejudiciu de peste 256 milioane lei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii suferă o pierdere importantă! Rușii l-au ucis pe Ivan „Brest” Marciuk

2 VIDEO Lunetista fotomodel, brazilianca Thalito, ucisă într-un atac al rușilor în Harkov

3 VIDEO Cum sunt vânați și uciși ofițerii ruși. Putin pierde cel de-al 58-lea ofițer

4 „Iadul pe pământ” / Mărturisirile unor soldaţi ucraineni de pe frontul din Est

5 VIDEO Avionul „glorios” cu care Putin spera să câștige în Ucraina, un dezastru. Su-34 cade din cer