Directorul CIA, John Brennan, a efectuat în martie o vizită la Moscova, confirmă MAE rus

Directorul CIA, John Brennan, a efectuat în martie o vizită la Moscova, confirmă MAE rus

Directorul CIA, John Brennan, a efectuat în martie o vizită la Moscova, a anunțat luni ministrul de externe-adjunct al Federației Ruse, Oleg Sâromolotov, informează agenția de presă Interfax și Reuters.

'Faptul că Brennan a fost aici nici nu era un secret. La Ministerul de Externe (al Federației Ruse) el nu a fost. Știu sigur că a fost la Serviciul Federal de Securitate (FSB) și încă pe undeva', a declarat Sâromolotov pentru presă.

Potrivit ministrului de externe-adjunct rus, vizita lui Brennan la Moscova și ulterioara retragere a unei părți din trupele rusești din Siria nu au nicio legătură între ele. 'Evenimentele — vizita lui Brennan și începerea retragerii celei mai mari părți din forțele militare ruse — nu au nicio legătură între ele, sunt lucruri total diferite', a spus oficialul rus.

Sâromolotov a subliniat că, în afară de FSB, Brennan a avut la Moscova o serie de întrevederi cu reprezentanți ai autorităților ruse, însă nu a precizat cu cine anume.

În data de 14 martie, Comandantul Suprem al Forțelor Militare ale Federației Ruse, președintele Vladimir Putin a ordonat începerea retragerii celei mai mari părți a trupelor ruse din Siria.

AGERPRES/(AS — autor: Adriana Matcovschi, editor: Gabriela Ionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...