Dispută în familia Trump după ce președintele l-a insultat pe starul NBA James LeBron

Dispută în familia Trump după ce președintele l-a insultat pe starul NBA James LeBron

Insultele adresate de președintele american baschetbalistului LeBron James au iscat un dezacord în familia prezidențială de la Casa Albă. La câteva ore după atacul lui Donald Trump, soția sa, Melania, i-a luat apărarea sportivului, relatează BBC News.

James declarase într-un interviu că președintele încurajează rasismul și seamănă discordie.

În replică, Trump a pus sub semnul întrebării IQ-ul sportivului. El a scris pe twitter că nu e ușor să faci un sportiv să pară deștept.

Melania Trump a intervenit, prin purtătorul ei de cuvânt, transmițând că James face lucruri bune, ajutând o școală din orașul său natal, din Ohio. Ea a mai transmis că își dorește un dialog deschis despre problemele cu care se confruntă copiii.

La începutul săptămânii, James a declarat, pentru CNN, că sportul i-a oferit șansa de a cunoaște oameni provenind din medii diferite și de rase diferite. "Sportul nu a fost niciodată o activitate care să dezbine oamenii, ci, dimpotrivă, i-a unit”, comenta el. "El (președintele Trump- nr) ne dezbină și, în ultimele luni, am constatat că se folosește de sport pentru a face asta”. El a mai spus că Donald Trump, prin acțiunile sale, încurajează rasismul.

Sâmbătă a venit și replica președintelui. "Lebron James tocmai a fost intervievat de cel mai prost om de televiziune, Don Lemon. Acesta l-a făcut pe Lebron să pară deștept, ceea ce nu este lucru ușor”, a scris el pe twitter.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”